изпрати новина
Водещи новини

Адаптация по романа Глад

Адаптация по романа Глад

Адаптация по романа Глад

Адаптация по романа Глад от Бойко Борисов!
Адаптацията на най-издръжливият човешки колектив е към своят край !
Първи в света сме, че имаме родово общински строй !

Варненското халколитно съкровище доказва, че първи в света по нашите земи е имало социален модел на управление, йерархия и обществен статус ! И щом ние сме били първи в света с модел на образец и наченки на държавност явно не еволюцията, а мутацията е победила този патоген населяващ тази територия !Адаптация по романа Глад

Първи сме добивали и обработвали златото в света, но пак нещо се е променило и сега пак добиваме злато, но за други, а не за собствените си нужди като народ ! Така романът Глад като при Гогол, но при Бойко е най-страшният литературен събирателен образ, в който взима участие всеки един индивид населяващ тази територия !

Археолозите са тези, които чертаят политико-историческите параметри на даден народ или нация и техните анализи са тези, които обобщават разликата между двете понятия и така в страната на демокрацията някога индианците са засищали чисто ритуално жаждата за злато на Конкистадорите като са им наливали разтопено злато в устите – една ужасна смърт за вносителите на Демокрация !Адаптация по романа Глад

В България има откривани гробове, в които погребаният е бил погребан с тухла в устата за едни това е погребение на вампир, за други повод за исторически туризъм, за трети едно доказателство за алчността на хората от дълбока древност, но факта, че погребаният е некропол на местни аристократи означава, че алчността на политиците е познато явление и в древността !

Днес се организират протести в България с камъни и павета, с тухли и тояги на народо-общинският строй в епохата на гладът и явно му е дотегнало много и скоро всичко е възможно дето се казва „народът като излезе, който каквото му е писано“!
Та един ден анализите няма да се правят от НПОТА на соросоиди и някакви платени фондации за манипулиране на общественото пространство, а от археолози !

И ние не сме гадатели нито пророкуваме, но може и да има открит масов гроб на депутати всичките с павета в устите !
Естествено бъдещето не принадлежи на никого и ние можем само да гадаем, но настоящето е наше и ако сега бездействаме един ден археолозите може да намират само гробове на хора умрели от глад и недоимък и така да кръстят епохата на Бойко Борисов – епохата на гладът като едноименният роман ! Адаптирате ли се към студът, скоро и към високите сметки за ток и парно, и към всичко можете да се адаптирате, но към гладът не !
Гладът е по-силен от всичко !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*