Адаптация по романа Глад

Адаптация по романа Глад
Адаптация по романа Глад

Адаптация по романа Глад от Бойко Борисов!
Адаптацията на най-издръжливият човешки колектив е към своят край !
Първи в света сме, че имаме родово общински строй !

Варненското халколитно съкровище доказва, че първи в света по нашите земи е имало социален модел на управление, йерархия и обществен статус ! И щом ние сме били първи в света с модел на образец и наченки на държавност явно не еволюцията, а мутацията е победила този патоген населяващ тази територия !Адаптация по романа Глад

Първи сме добивали и обработвали златото в света, но пак нещо се е променило и сега пак добиваме злато, но за други, а не за собствените си нужди като народ ! Така романът Глад като при Гогол, но при Бойко е най-страшният литературен събирателен образ, в който взима участие всеки един индивид населяващ тази територия !

Efekt 2

Археолозите са тези, които чертаят политико-историческите параметри на даден народ или нация и техните анализи са тези, които обобщават разликата между двете понятия и така в страната на демокрацията някога индианците са засищали чисто ритуално жаждата за злато на Конкистадорите като са им наливали разтопено злато в устите – една ужасна смърт за вносителите на Демокрация !Адаптация по романа Глад

В България има откривани гробове, в които погребаният е бил погребан с тухла в устата за едни това е погребение на вампир, за други повод за исторически туризъм, за трети едно доказателство за алчността на хората от дълбока древност, но факта, че погребаният е некропол на местни аристократи означава, че алчността на политиците е познато явление и в древността !

Днес се организират протести в България с камъни и павета, с тухли и тояги на народо-общинският строй в епохата на гладът и явно му е дотегнало много и скоро всичко е възможно дето се казва „народът като излезе, който каквото му е писано“!
Та един ден анализите няма да се правят от НПОТА на соросоиди и някакви платени фондации за манипулиране на общественото пространство, а от археолози !

И ние не сме гадатели нито пророкуваме, но може и да има открит масов гроб на депутати всичките с павета в устите !
Естествено бъдещето не принадлежи на никого и ние можем само да гадаем, но настоящето е наше и ако сега бездействаме един ден археолозите може да намират само гробове на хора умрели от глад и недоимък и така да кръстят епохата на Бойко Борисов – епохата на гладът като едноименният роман ! Адаптирате ли се към студът, скоро и към високите сметки за ток и парно, и към всичко можете да се адаптирате, но към гладът не !
Гладът е по-силен от всичко !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.