Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

„Ало, Мишо“, „Ало, Ваньо“, „Ало, Цецо

"Ало, Мишо", "Ало, Ваньо", „Ало, Цецо


Ало, Цецко ти знаеш за Бойко Борисов, че следва максимата няма живи да кажат и кой има най-много компромати срещу тиквата, ако не ти Цецо!

Тази лоялност вече се изтърка, а параноята на Бойко се изостря иначе защо ще им говори за почистването на къщички и светването на червени и сини лампички?
Та кой е в къщата на Бойко?
За кого са тези намеци да внимава в картинката ?

То „думам ти дъще, сещай се снахо“ та дали на Цецо не му пари под лъжичката ?
Страх сковал е гербавите, а Цветанов знае, че идва неговият ред, защото той е истинската заплаха за Бойко, той още от мутренските години носеше чантата с тефтерите на Бойко и знае много – твърде много, а само мъртвите не говорят. Анализатори от службите смятат, че съдбата на Цветанов ще се реши след тези избори и провалът ще е равен на гибел !

Въпросът е колко деликатно да му се сервира тя !
Защото съмненията ще паднат директно върху Борисов !

Не че само от времето на главният секретар до сега има над 180 такива съмнения, но виж Цветанов е дясната му ръка !
Какво е Вашето предположение – ще си умре ли Цецо от естествена смърт, ще доживее ли дълбоки старини на свобода или ще си отиде както всички преди него?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.