Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Ало, тате

Ало, тате


„Ало, тате“ е модерна приказка за как се става депутат или министър на млади години и как статуквото се самопроизвежда !

Доста хора направиха своят коментар в социалните мрежи !
Вижте някой от тях:
А какво произведе самото статукво, тези техни наследници на големи фамилии и родове, които са били дейни от столетия дали днес биха се гордели със своите наследници, едва ли ?

И така роднинските връзки и шуробаджанащината са били познати в България от векове, но по-страшното е, че Министър публично обяви, че всеки пост в тяхната партия струва пари и татковците ще трябва да се бръкнат дълбоко!

Все пак този коментар от ковчежникът на страната ни е страшен, а дали няма да се превърне в новият скандал с име „Ало, тате“?

След „Ало, Ваньо съм“ и „Ало, Мишо Бирата ми се обади“ след „Ало, Банов съм“ сега дали няма да има доста ало , ало и по телата „Ало, тате“!

Все пак такова изказване би обезпокоило доста от депутатите в НС.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.