Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Ало Цецо, да припомним за Петър Стоянов Сумиста


Контролирано се пускат снимки на Петър Стоянов Сумиста като се цели да се вмени на обществото, че с две скалъпени доживотни присъди Сумиста едва ли не си живурка!

Снимките имат за цел един ден Сумиста да не бъде помилван и се правят внушения на гърба на хората като се прави медиен архив за Страсбург!
Снимки от охранителни камери на ареста в Шумен контролирано се пускат чак сега като показват в една от контролираните медии с една едничка цел да претоплят обяда за едно от малкото дела на Цветанов с осъдителни присъди! Делото „Килърите“, което изкачи рейтингът на Цветан Цветанов до небесата с един напълно зависим съд и една послушна прокуратура !

Един предизвестен край на едно дело !
Снимките са от две помещения – в едното Сумиста очаква линейка, а в другото е коридор, в който един старшина му казва „виж какво пишат за Вас във вестника“!
От тук нататък влизаме в жанра художествена измислица !

Днес град Шумен имат нов и модерен арест, но през 2010 година всички арестувани са били поставяни в арест находящ се на територията на 3-ти участък, а той е от турско време насам и не е нито ремонтиран, нито обновяван като условията са ужасни – влагата и мизерията са огромни, а килиите са под земята!
Леглата са направени от винкели и не са съобразени със средностатистическият ръст на Българина – по-малки!
Нямат пружина или матрак нито равна повърхност, а имат решетка направена от арматурна тел заварена на квадрати – на кратко парчета заварени арматурна тел през 15 см. В квадрат като едното е върху другото и така всяко заварено парче има два остри ръба, които убиват и на практика леглото е направено така, че на всяка квадрата педя да ти се забиват по минимум четири остри краища!

Както казват надзирателите „това не е СПА център, а място за лишаване от свобода“!

Шуменският арест по времето на Петър Стоянов Сумиста е арестът с най-нечовешки условия и не случайно делото се гледа в Шумен!
Това е политическо дело и един ден и Петър Стоянов ще осъди държавата ни в Страсбург, но тогава Цветанов обаче може да е в затвора и да няма възможност да обикаля студията и да обяснява, че съдебната ни система е такава !

До няколко години законодателството ни ще се синхронизира с европейското и тогава такива като Петър Стоянов, които са излежали десет години ще имат право на процедура за помилване, а ГЕРБ и Цветанов може да са в историята тогава, но обаче държавата ни пак ще е осъдена заради страховете на Борисов и наглостта на Цветанов !
И хилядите политически неудобни, които са излезли вече от затворите!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.