Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Американска критика


Американска критика. Борисов със силно главоболие от шамарът на Янките!
Някак си в България медиите услужливо не отразиха световната критика на Европа и на САЩ към Българското правителство на Борисов!
Това, че прикриха критиките не означава, че те не са факт !
Ерик Рубин припомня: „Нека да припомним, че визовият режим със САЩ зависи от вътрешната и външна сигурност на България.

Тук основната тема е борбата с повсеместната престъпност и корупция. Ние си знаем на какво ниво са всъщност гръмките усилия на властите да смачкат престъпността и корупцията.“

 

Посланик Рубин:
„Нашите управници си мислят, че е достатъчно да кажат, че няма престъпления или корупция по високите етажи на властта и хоп народът и най-вече чужденците са баламосани.

Да, ама ЦРУ и европейските служби за сигурност, явно са добре запознати с българския тюрлюгювеч. Нека припомним как няколко европейски авторитетни медии гръмнаха за скандала с българските паспорти.
Преди дни изданието EURACTIV описа продължаващия скандал с Агенцията за българите в чужбина и издаваните паспорти и удостоверения за български произход.“ Думата е тюрлюгювеч, което си елегантно описание на този огромен международен скандал !

За отпадане на визите към САЩ и Канада можем само да мечтаем и правителството доказа, че не може да му се вярва и всеки престъпник или терорист може да си купи легални документи и да пътува по света!

Службите знаят това, а и на Екатерина Захариева в Америка са и припомнили за дългият списък на Българи, които са получили забрана да влизат в САЩ именно заради сенчестият си бизнес и връзки с мафията и политиците именно заради корупцията по високите етажи тези бизнесмени са свързващото ниво в политико-икономическата мафия!
Защо обаче не се предприемат действия срещу тези бизнесмени можем сами да се сетим! ГЕРБ и Мафията са едно тяло с различни лица !

Европейските служби също са много критични към България, но някак си медиите ни занимават с всичко друго, но не и с истината! В крайна сметка става ясно, че:
И нека не забравяме, че влизането ни в Шенген зависи от същите неща, от които отпадането на американските визи за българи. И докато държавниците ни имитират управление, принципи и норми, Желязната завеса ще си стои спусната и за Шенген, и за Съединените Американски Щати…

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.