Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

АМИН ЗА БИВШАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ!

АМИН ЗА БИВШАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ!


АМИН ЗА БИВШАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ!
Вчера гледахте ли сборището на унищожителите на България, наречено конгрес някакъв си, на някаква групировка наречена ГЕРБ?

То не бяха хвалби, пъчене, ръкопляскания, филми …

Такова нещо не бях виждал и по времето на лошия социализъм …

Съобщиха ни, че и най дългогодишния премиер на България бил лицето ( лице-полицейски термин за престъпник) е Бойко Методиев Борисов?!

Аре, бе …
Я чукнете в чичко Гугъл да видите кой е бил най-дългогодишния министър председател, кой е бил върховен вожд в България най-много време в най-новата ни история?
Да не говорим за голяма част от българските царе в по-старата ни история!
Да, но никой от тези леваци, политици и царе не е бил Господ на българите, никой от тях не е гален по тиквата от някакви си папи – католици!
Даже имаме един идиот, цар бил на българите, дето взел та ги изклал тези папски представители, католическите кръстоносци, защото се опитали да посегнат на България!

Срамота …
Ако е бил Бойко Борисов и ГЕРБ сега щяхме да си говорим на латински, френски, немски …
Какъв е този варварски български език, та и писменост даже си имаме?
Та това ни отдалечава от нормалния свят.
В останалия свят, особено в Европа говорят чужди езици в по-голямата си част, ползват чужда писменост, чужди букви, а ние на какви се правим, а?

Бойко ще оправи работата, споко …
Никакъв български в тази вече отдавна продадена и опустошена бивша държава България!
Сега сме колония, територия от 111000 кв.км, продадена от ГЕРБ и Борисов!
Стига с това самочуствие на някакви си бивши варвари – Велика България им викали племената на които сега слугуваме и ни направиха роби .и са се съобразявали с третата в Европа империя заедно с Източната и Западната Римски империи ..
Стига с тази българщина! Няма такава държава вече!
Амин …
оз.полк. инж. Кирил Стаменов – ноември 2017 лето Господне!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари