Ангел Джамбазки: Да спрем нашествениците

Ангел Джамбазки: Да изградиспрем нашествениците


От няколко дни по страниците на либералните остриета, тип „Дойче веле“ шестват заглавия като „Германия няма да се справи“, „Не остана почни нищо немско, всичко е арабско“, „Защо забраната на бурките е правилна“, „Буркините – повече от парче плат“, и прочее и прочее „открития“, преписани от текстовете на „десни“ политици и общественици, писани вече цяла година след самоубийственото „Ще се справим“ на немския канцлер Меркел.

През това време тези днешни преродени скептици бурно, шумно, агресивно и арогантно защитаваха „клетите бежанци“ и „майките с деца“. Рекламираха, пропагандираха, настояваха за политиката на отворените врати. Подаряваха меченца и цветенца по гарите. Правиха лицемерни и сълзливи коментари, интервюта и прочее пропаганда. Наричаха всички, които виждаха очевидното, а именно – че пришълците са млади, здрави, брадати, агресивни мъжаги – фашисти, расисти, ксенофоби и прочее…

Техните духовни водачи и политически представители тропаха по банките, свиркаха и дюдюкаха, размахваха плакати „Refugees welcome”, в залата на Европейския парламент, когато им казвахме очевидната истина. Правиха безумно скъпи лицемерни „ивенти“ (!?) в подкрепа на „клетите бежанци“. Лъжеха, мажеха, цензурираха и криеха информация за нападения и престъпления, извършени от пришълците.

Подскачаха срещу опитите на по-разумните централно- и източноевропейски нации да се защитят и опазят. Подскачаха и срещу нашата стена по границата с Турция. Била нехуманна. Глупаци.

Смазаха свободата на словото в цяла Западна Европа и наложиха безпрецедентна цензура в обществата си, невиждана от Втората световна война насам. Изградиха цяла фалшива паралелна реалност, на която и Оруел може да завиди. Както се казва на измисления им политически коректен „новговор“, „изопачаваха истината, като възрастово предизвикан български гражданин от индо-български произход“. Лъжеха, като дърти цигани, простичко казано.

Efekt 2

Осъзнавайки чутовния си провал, се опитаха да тропосат сметката на останалите източноевропейски нации. Измислиха невероятната глупост на „квотното разпределение“ за нелегалните имигранти. И това не проработи. Тогава измислиха „споразумението“ с турския султан. Никакво споразумение, унизителен диктат. Визовата либерализация, която ще залее нациите ни с милиони нови пришълци, с нови турски паспорти. Унизително пълзене пред двуличен и опасен диктатор.

Днес, година по-късно имаме нападенията над хиляди жени в цяла Западна Европа, имаме чудовищните нападения на вилнеещия ислямистки тероризъм в Париж, Ница, Берлин, Мюнхен и къде ли не из Европа. Имаме провал на „интеграцията“. Провал на „мултикултурализма“. Пълен провал.

И виновниците за този крах на европейския проект, тези които го минираха и взривиха, сега обръщат палачинката. Започват да ни цитират. Късно е либе за китка.

Не, двулични лицемери. Не, весели самоубийци. Не, политически коректни, лицемерни мерзавци. Няма да се справите. Невъзможно е. Не можете да „интегрирате“ нелегалните имигранти. Защото те не желаят. Те си искат бурките, шерията, халалната храна, халифата. Те идват за вас. И трябва да си платите.

Вашето време свърши. Каквото можахте – направихте. Сега трябва да поправим стореното от вас.

Да изградим Стената, да спрем нашествениците, да изгоним пришълците.

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.