Анелия ще съди вестник за френска любов

Застаряващата фолк дива Анелия явно го е закъсала, за да съди в-к “България днес” относно обвинението, че е правила свирки на вече покойния бос на ВИС-2. Това бе заявено от самата певица, като според нея е абсурдно да се разгласяват такива сведения, които не са верни. Анелия призна също така че, Илиев е бил кум на нейната сватба и че го е “уважила”, но как точно не уточни…

В студиото на Нова ТВ Анелия добави, че оплюването е част от успеха, като през годините нейното име е било вплитано в множество интриги и неверни слухове. Певицата допълни, че е добронамерен човек и че тази лъжа и дошла в повече, затова е твърдо решена да осъди вестника. Анелия дори прати въздушна целувка на майката на Донев, с която все още са в много добри отношения.

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2

от administrator

2 comments

  1. Делянчо

    Бе хора, тя не прави свирки, тя просто духа…

  2. У нас всеки ден се правят хиляди минети. Ако всяка духла почне да съди вестниците, които едвам- едвам кретат, ще останем съвсем без печат.