Апартаментът

Апартаментът


Вижте истината за апартаментът!

Един най-висш у нас масон – Велик майстор на една от масонските ложи у нас (Обединената велика ложа на България), а сега неин почетен ръководител, син на бивш шеф на управление на ДС, станал кръстник на децата на един сегашен министър, както и на самия него.
Министърът също е в роднинска йерархия от ДС, понеже неговите роднинства опират до сътрудници на ДС.

Масонът предоставил за живеене безплатно над 180 квадрата апартамент в затворен комплекс – „Este Home & Spa” (срещу „Интерпред”) – собственост на мултимилионера-олигарх Кирил Домусчиев. Въпросният апартамент се води закупен на цена от 382 560 лв. при двойно по-висока пазарна – 306 000 евро или 600 000 лева. Наемът, който масонското семейство не събира от министъра, в комплекса ЕСТЕ на Домусчиев е 10 евро на квадратен метър или 1800 евро за 180 квадрата имот.

Имотът се води собственост на съпругата на този висш масон, която го е придобила практически веднага със завършването на последната сграда от комплекса през 2011 г. . Според България аналитика висшият масон като бивш армейски офицер (от спецструктурите ?!) Преди няколко години загубил чанта със секретни документи в Истанбул.
Твърди се, че негов кум е Великият майстор на Турция проф. Ремзи Сенвер. Предложеният от него като негов наследник и избран за Велик майстор на Обединената велика ложа на България Искрен Йотов е възпитаник на школата на ДС в Симеоново!

ВИСШИЯТ МАСОН, ПРЕДОСТАВИЛ ЖИЛИЩЕТО Е ИВАН САРИЕВ, МИНИСТЪРЪТ Е ФИНАНСОВИЯТ ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ. Кумът на министър Горанов е Иван Саздов. Той също е кадър на ДС като личен масажист на Живков.
Кръстник е и на политическо-бизнесменския кръг „Банкя” на сегашния премиер Бойко Борисов.
Тази верига на роднинства, родни и чуждестранни зависимости е проблем на нацията и обществото ни.
Проблем е, и защото над 500 държавни чиновници от разни рангове от по-високите етажи на йерархията са декларирали, че живеят безвъзмездно в жилища на разни техни кръстници, приятели, бивши делови партньори, масони и т.н. За да бъдеш от факторите във Върховния съвет за България, трябва да имаш и съответния ранг. Масонът Иван Сариев и група около него получават важната 33-та, последна степен в Турция, а друга група от последователите му – в Русия.

Efekt 2

Проблемът на финансовия ни министър не е апартаментът. Проблемът е собственикът му-масон, който му го е отстъпил за ползване и чуждестранната протекция над този най-висш масон. Тази чуждестранна протекция предизвика засега потаен дипломатически скандал с нашите партньори от Запад.

Затова и медиите пишат – иначе щяха да мълчат, затова и главният прокурор Цацаров като по чудо се активизира – вероятно да държи скандала под контрол и да се баламосват чрез прокуратурата ни западните секретни служби.
Наред със снимката на командора за България – Сариев, предоставил жилището на министъра, вижте едни документи на Върховен масонски съвет на Русия в България. Четящото се в тях име на висшия масон Петър Събев, кореспондира по име с бивш съветник на Андрей Луканов.
Висшият масон Валери Митков е собственикът на изгърмелия завод за боеприпаси в Горни Лом, където загинаха официално 15 души, неофициално-повече.
За действително случилото се там, за неговите съдружия с разни странни чужденци !
И така апартаментът може да покаже сериозни зависимости на властта и масоните както и на задкулисието в тази държава !
Склад за боеприпаси набира отново персонал, звучи за някой смешно, за други трагично, но едно е ясно, че управляват Ви от една друга паралелна държава и този апартамент може да разкаже много за всичко това !

Чудите се защо Турските интереси в България са над Българските, ами те масоните са виновни за това, не комунистите !
Последните 29 години ви управляват тайни масонски общества, в който влязоха ченгета и агенти на ДС и те управляват страната ни, но те също са управлявани от техните ложи от Запад !
Проверката на апартамента ще приключи както всички проверки на тези хора – без виновни, без наказани, без подсъдими и без осъдени !
Турска ли е партия ГЕРБ, сами преценете, но едно е ясно, че загубихме суверенитетът си и икономиката си заради тези хора и техните ложи !

В статията има извадки от пост на Григор Лилов !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.