изпрати новина
Водещи новини

Арабската зима + ВИДЕО !

Арабската зима + ВИДЕО !


Вижте арабската зима у нас !
Преди да дойде арабската пролет у нас трябва да премине арабската зима !
И така в цялата страна нахлуват всякакви радикални елементи, които носят със себе си и своята култура, ако имат такава, но освен, че арабската пролет носи след себе си това, което се случва в Египет, Сирия, Ирак и Пакистан тя има и друга гледна точка, в която са ненадминати например прекрасните арабски коне както и арабските танци !

И когато някои от тези елементи се слеят например селската зима и арабските танци се получава това !
И докато Европейският съюз забранява християнската религия, кръщенетата и всичко свързано с една хилядолетна религия и докато европейската комисия забранява снежните човеци и скоро ще забрани всички неща свързани с местните фолклорни групи и самодейност на страните членки в ЕС !

И докато ние губим самоличността си и фолклорът си, докато губим националната си принадлежност и НИ превръщат в мултикултурен Европейски щат ние трябва да се научим да посрещаме и зимите по европейски такива, които да бъдат приемливи и за нашествениците и за кореното изчезващо население !

И докато някога дедите ни когато падне Белият са се събирали на софрата и с руйно вино и свински пръжки с много лук са сгрявали душите си, а сега отваряме пакета от социалната помощ, вадим пакет леща, пускаме телевизора и ще гледаме музикалният фолклорен канал с арабски песни и танци !

Честита Ви арабска зима и не забравяйте, че след нея идва арабската пролет, а до тогава който оцелее, че на пролет на когото каквото му е писано !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*