изпрати новина
Водещи новини

Арестуваха Сергей Станишев! /ВИДЕО/

Мечтата на всички българи се сбъдна, Сергей Станишев е арестуван!

Въоръжени нахлуват при лидера на партия БСП и го арестуват, слагай му белезници, но за жалост това е само видео, което е публикувано в един от световните портали за споделяне на видео от един от множеството недоволни от сегашното управление на мафията.

Насладете се сами на този оригинален начин да се пресъздаде българската мечта и нека не губим надежда, че това скоро може и да е истина!

bulpress tv

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Мечтата на всички българи се сбъдна, Сергей Станишев е арестуван! Въоръжени нахлуват при лидера на партия БСП и го арестуват, слагай му белезници, но за жалост това е само видео, което е публикувано в един от световните портали за споделяне на видео от един от множеството недоволни от сегашното управление на мафията. Насладете се сами на ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 4.8 ( 1 votes)
0