Арестуваха 3000 мигранти +ВИДЕО

Арестуваха 3000 мигранти +ВИДЕО

Арестуваха 3000 мигранти по пътят им към България и Европа!
Арстуваха 3000 мигранти вижте къде се случва това !
Видеото бе публикувано вчера в социалните мрежи и става дума за Лубия на либийската граница властите са арестували 3000 мигранти натоварени в автобуси и камиони като те са били готови да потеглят по пътят си към България и Европа!

От Войнски съюз и Българското опълчение алармират, че тези всичките пътят им към Европа преминава през България, но правителството ни казва да не се безпокоим и че всичко е стабилно и спокойно !

Ние от Българското опълчение сме длъжни да ги спрем или поне от морална гледна точка да информираме обществото за което благодарим на всички медии, които свободно ни цитират и ни помагат в борбата ни истината да излезе наяве !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.