изпрати новина
Водещи новини

Архангелова задушница и кал при калта

Архангелова задушница и кал при калта
Задушница е задушавам се от сърдечни дерзания, сърдечни казвам, но сърцето не боли то мускул е и стегне ли те знай свършили са твойте дни !

Сърдечни дерзания казах, защото някой мислят, че душата в кръвта живее и от идва приказката слушай сърцето си ! Та и аз така дерзания и противоречия споря с душата май !

Днес за кого е тази задушница Архангелова за Мъртвите или за нас самите да търсим упокой на душите техните или нашите за това и казвам дерзания, защото на този въпрос не мога да отговоря!

Но по ми се ще да мисля, че душите на починалите наши близки са място по-добро, ако има Рай и Ад то те ще са в Рая, а тук е Адът на земята и ние сме в него! Има различни дестинации в ада, но от всички на нас Българите се е паднала най-лошата с най-лошите безчовечни управници !

Прощавай Боже, ама тук ще пропусна моите псувни и хули, ще пропусна и моите нецензурни думи за хунтата и ГЕРБА на престъпността все пак има и такива, които гласуват за тях и си мислят, че нямат вина !

Та днес да се замислят кои от тези дето палим свещи за тях отнесъл е себе си, нещо на онзи свят да се замислим защо сме в калта и да се пресетим за онази притча за калта и Господ Бог, в която се разказва за Бог дето направил света от кал и небето, и морето и понеже бил много зает дал на всеки един от нас по шепа кал да сътворим своят рай и своето щастие, но уви хората използвали калта да я хвърлят по другите и така за това не сме щастливи!

Днес може и така да е, аз щастието си загубих докато в мрака осветявах и будих заспалите души, днес се моля пак за кал, но калта ми я няма хвърлях я по гадове и гадини вместо да направя от нея Райските градини !

Словото е сила, която гради, но и разрушава и да ви кажа честно, макар и думите режат повече от нож и макар да са били за лошите ни политици белезите оставаха на моето тяло !

Но добре е, че ги има, защото те ни напомнят за неравната битка между доброто и злото, което ще рече, че и в ада има добрина, човещина и светлина, има я и ние трябва да я щадим, защото тя нетленна е като дим !

И докато има хора с белези по телата, хора с души в сърцата си струва всяка саможертва, така е на война не може без саможертва !

Нека Господ Бог даде прошка днес на живите, а на мъртвите покой, че от години живеем и ние без миг покой докато ви управляват Хунтата на ГЕРБ и КОЙ няма да има и за нас покой !

Но и колкото и да сме добри господа, погледнете Архангелите с мечове и копия дали не са раздавали Божията справедливост ? И така Щом не ви ловят законите на съд и прокуратура, щом от Бога нямате срам и страх ден ще дойде, в които народът ще ви потърси сметка!

И когато дойде този миг и народът Божи излезе на площада няма да има пощада много кал сме насъбрали и дали ще се спасите, дали ще занесете нещо откраднато на онзи свят?

Едва ли ! Иначе днес казваме Господ Бог да им прости и само Господ прощава ! Народът прошка няма само кал при калта и прах при прахта !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*