изпрати новина
Водещи новини

АФЕРАТА със суджуците в ГЕРБ още от 2014 година

АФЕРАТА със суджуците в ГЕРБ още от 2014 година


Вижте кой е ял суджуци и връзката му с Цветанов !
ПОТРЕСАВАЩО! ГЕРБ ГОТВИ ПРОКУРОР АСЯ ПЕТРОВА ЗА МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО!
Приятелката на бившия вътрешен министър с особената форма на главата Цветан Цветанов – шуменската „звезда”, която се издигна до зам-главен прокурор, благодарение на Цветанов, което бе признато и от самия Делян Пеевски, разказал какви „щения” е имал Цветанов в кабинета на главния прокурор, е готвена от ГЕРБ и Бойко Борисов за правосъден министър, ако спечелят изборите. Това разкриха за АФЕРА брилянтни източници, базирани във върхушката на ГЕРБ.

Ася Петрова стана всеизвестна със суджуците, които дъвка в хотел на свидетел по делото „килъри” във Велико Търново, заедно с висш магистрат – генерал, както и с това, че ходеше като гербова марка залепена до Цветан Цветанов, който я замъкна и до САЩ, незнайно в качеството и на каква спецка.
Петрова дирижира цялото дело „килъри”, по което така и не намери време да разпита например Васко Кеца, който настояваше да даде показания за участието в нарко-трафик на Бойко Методиев Борисов.
След новината, че ГЕРБ готвят Станимир Флоров за главен секретар на МВР, правосъден министър да стане и шуменската „корифейка” на прокурорската мисъл, вече си е гротеска.
Но в държавата на простаците е така.АФЕРАТА със суджуците в ГЕРБ още от 2014 година

Източник: Afera.bg

Тогава ние от проверихме случая и дори наш разследващ журналист се вмъкна под чаршафите, в който е спала Ася Петрова от делото „Килърите“ от Цветан Цветанов !
Вижте какво разказа днес за суджуците той пред нас ! В малкият, но китен бутиков Хотел hotel-tarnava.com във Велико Търново една бъдеща и сега настояща Ася Петрова. Заместник на главния прокурор при Върховна административна прокуратура си е хапвала суджук на гребен със сухо червено вино и явно суджуците правят връзките в ГЕРБ по-здрави !АФЕРАТА със суджуците в ГЕРБ още от 2014 година
И така речено и сторено „Килърите“ с по сто доживотни присъди, а Ася Петрова получава хубава длъжност съдията и то и всички работни пчелички са получили своята награда !
Въпросът е друг – всичко ли в ГЕРБ се споява със суджук или има и други начини? Всички ли са навързани като суджуци и ако Бойко и Цветанов паднат от власт какво ще стане, дали всички суджуци ще излязат наяве ? Явно Суджукът е на мода в правителството на суджука, защото на суджука в Горна Оряховица и песните на Веселин Маринов „Горчиво вино“ никой не може да се удържи ! Затова правителството на суджука не от аферата в Добрич, а то от доста години преди това и просто от суджуците в Добрич Борисов не бил ял затова е и станал скандал ! Но всички, които са яли суджуци години преди това си мълчат за това !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*