Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Ахмед Дога за Бойко Борисов +ВИДЕО

Ахмед Дога за Бойко Борисов +ВИДЕО

Ахмед Дога за Бойко Борисов

Много случайни хора има в политиката!
Ахмед Доган сравнява Бойко Борисов с Иван Костов като мнението му за двамата е, че са тип диктатор!

Далновидността на Ахмед Доган е поразителна, интервюто е от 2012 година ! Днес ние виждаме, че е пророк в собствената си страна!

Но виждаме и че обръчът от фирми за който някога говори Ахмед Доган не спират да работят !
Вижте фактите: „Данните показват, че с последното министерско постановление средства бяха дадени в общини, в които кметовете са подкрепени и избрани от ГЕРБ и ДПС. 43 общини с кметове от ГЕРБ получиха 73 милиона, 34 общини с кметове от ДПС получават 28 милиона и 5 с кметове от ДПС получават 2,5 милиона. Как се разпределят парите за общините у нас? Има ли облагодетелствани или не?

И така ДПС винаги са там където са порциите във властта и дали те ще ги раздават, или те ще ги взимат сметките на Сокола винаги излизат!

От ДПС направиха изказване, че тяхната предизборна програма се препокрива с тази на ГЕРБ на 90%, което на практика е сливане в обща предизборна битка !

И след Ахмед Доган щом може да предвиди всеки ход на Бойко Борисов 6 години напред дали сега ДПС не са предвидили падането на Борисов и патриотите за да се върне Борисов и ДПС на власт сам преценете!
Те не се крият в усвояването на еврофондовете са заедно, медийната среда на ДПС не спира да хвали и пази Борисов !

ГЕРБ заедно с реформаторският блок и после така се реформираха, че чак се реставрираха или поне каквото е останало от тях !
ГЕРБ изядоха и десните!
Сега ГЕРБ разбиха на пух и прах и патриотите, а ДПС не спираше да повтаря, че трябва да се махнат националистите от властта !
Но и ДПС не са лъжица за Борисов !

Защото и всеки, който е бил в коалиция с ДПС после дълго време ближи рани в режим на дълбока опозиция !
Вижте какво стана с НДСВ и БСП няма ги на реалната сцена !

Готови ли сме да приемем ДПС във властта или не никой не ни пита, а Борисов ще ги вкара! Впрочем никога не ги е изкарвал и те не са спирали да пълнят партийната касичка благодарение на ГЕРБ !
Виждаме, че и политиката на ГЕРБ е антибългарска и васална към Турция !

Всички големи енергийни проекти се реализират от Турция, а не от България ! Подаряват им се стратегически сектори от националната сигурност на страната ни, визираме летището ! Колко завода, колко концесии, да не говорим за колко земя се продаде? Тихомълком цели региони се обезлюдяват, а други се контролира от Турция вече икономически !

И така турска ли е партия ГЕРБ сами преценете, но едно е ясно ДПС и ГЕРБ са един модел, който отдавна върви към осветляване !
Вижте кой закони кой как гласува и кой кого подкрепя в парламента дори!

Ахмед Доган за Бойко Борисов говори, но за Доган Борисов и дума не смее да каже, защо ли?

И Борисов и Доган знаят, че интереса клати феса, а някой от електората – раята ако иска пари трябва калпакът да си смени !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.