Бай Ганьо турс


Продължава турнето на бай Ганьо турс в топлите страни!

Виждаме бай Ганьо не е в Европа, а в арабските страни, а дали дисагите са пълни с розово масло ли, надали, но едно е ясно – кефът цена няма особено, ако цената е платена от друг, от някой като мен и вас !

Държавната пара се пилее, а хората кучета ги яли! За заплати и пенсии пари няма !
За майките с деца също няма пари, ама пък бай Ганьо много не му пука за тях ! Виждаме поредното туристическо турне на премиерът ни в арабските страни, а у нас какво се случва ли ?

Efekt 2

Търсеха се овчари да изнасят агнета за арабските страни, а после мнението си Борисов промени и веднага ги гепа чума фермите ни в страната и животните им се изклаха !

После чума и по свинете, птичи грип по птиците, а по хората е мор, ама за това и дума да не става !
И докато твоята страна умира да обикаляш по чужбина докато заплатата ти тук върви за да се грижиш за народът си някак си не върви !
Но така е в страната – Борисов не си у дома, както казват хората „само ходи да си вее гъз@ по света”!

Тук раята коли и беси ги на Борисов слугата Цветанов и неговата малка коалиция управляват страната, но нещо се скараха и онзи с златният пръст размаха своят пръст и каза раздор с тия да си ходи Валери Симеонов от властта, ама той бил вицепремиер и какъв ли не, но нагъл е и подъл да си го признаем всеки ден!
И докато бай Ганя с почести в арабските страни го посрещат един ден в България ще е с камъни и ще го изпращат !

Благодарение на тези тука дето управляват или по-точно само за пари се карат !
И там където туризмът процъфтява, но се водят там войни и какво ще им предложи бай Ганя сами се сетете!

Няма да договаря той износ на сувенири, на оръжия и фармацевтика, може нали?
Цигарите са тези, които купуват те от нас, но дали ще са с бандерол, надали нали?

Сива икономика със сиви уговорки, обещания за милиони почести и пиар – това е циркът ни извън страната, а в държавата на Ботев и на Левски няма чети като на Бенковски, няма патриоти, а тук-там някой майка протестира, защото не може да емигрира !

Едно е ясно обаче по правителственият самолет ви посрещат, а по акъла ни изпращат и когато бай Ганьо отиде да говори за изкуствен интелект с езикът прост очакват ни само още лъжи и пост ! Турнето на бай Ганьо Турс продължава – зимата сме в топлите страни, а народът тука има ли с какво да се затопли и какво да яде, има ли с какво да се лекува, има ли надежда, а той – дори на кого му пука, народе сам си отговори!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.