Бай Тошо: Демокрацията не ви отне много, тя ви отне всичко!

Бай Тошо: Демокрацията не ви отне много, тя ви отне всичко!


Истината за златото и дългът. Бай Тошо е обвиняван във всички злини на планетата дори, че златото на България е дадено на Русия. Да, то е депозирано срещу залог и е изтеглен кредит. Става дума за около 20 тона злато и 50 тона сребро равняващо се на 640 000 000 долара. Днес в България други добиват златото ни. И Бойко Борисов изтегли 16 000 000 000 евро, което е над 25 пъти стойността на златото и среброто.

Вода газите, жадни ходите. България е най-богата страна в света на златни залежи. От дълбока древност се е знаело, вижте Илиада на Омир какво се казва за Траките дошли от България: „Ако ли искате вий да се вмъкнете в стана троянски, новодошлите тракийци стануват последни от всички. Заедно с тях е и царят им Резос, синът Ейоней. Сам аз му зърнах конете — грамадни и много красиви; те са по-бели от сняг и препускат подобно на вятър. В злато и светло сребро му блести колесницата нова. Има и златни, огромни доспехи, за чудо и приказ!

Не подобава на смъртни да носят такива доспехи, а съвършено подхождат те на боговете безсмъртни”. Та аз Бай Тошо ви казвам, че от незапомнени времена се е знаело, че ние първи сме добивали злато и сме го обработвали и сме го притежавали в изобилие и не сме го криели. Сега за 30 години със съвременни методи и технологии някой знае ли колко хиляди тонове напуснаха пределите на нашата родина?

Efekt 2

Аз ще ви кажа, че след като се направиха сондажи и проучвания в цялата страна и се установи какви са големи залежите и сравнихме това с другите държави аз като генерален секретар на партията и група отговорни другари взехме решение да засекретим тази информация и да пуснем дезинформация, че имаме малки залежи за да отклоним вниманието на западните разузнавателни служби, че видите ли имаме малки залежи, които е много скъпо и трудоемко и видите ли не си струва да се добиват! „БЪЛГАРИЯ Е ПРЕКАЛЕНО МАЛКА ЗА ДА СЕ ЗАЩИТИ ОТ ГОЛЕМИТЕ ГЛОБАЛНИ СИЛИ”! Това е тайната, която Бойко Борисов продаде на Американците и Канадците и на Австралийците дето сега добиват вашето злато и го изнасят и го крепят на власт тук. Когато Бойко Борисов ме пазеше да не избягам от домашният арест аз му казах тази тайна да я пази, но той я продаде, продавайки Българският народ.

Днес аз Бай Тошо бих казал, че от векове в света се водят войни не за пари, а за ресурси, а в страни, в които има големи залежи на злато има огромна бедност и геноцид, а в страни, в които има залежи на петрол има нестихващи войни и изтребление.

Двете големи злини за народите и добре, че не откриха и нефт в Черно море като такива доведе Борисов, но не знам сега ще строят военни бази там може и това да се случи за вбъдеще както се казва аз бай Тошо нямам нужната информация към този момент и не искам да слугувам на постановки. Защо сте бедни ли, попитайте Бойко Методиев Борисов? За едно не е права другарката Корнелия Нинова, че Демокрацията не ви отне много, а тя ви отне всичко!

https://www.facebook.com/110943590573609/videos/540941743494415/

Професор Вълко Гергелчев изкарва на яве най-голямата тайна която погуби българия.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.