изпрати новина
Водещи новини

Бедствено положение в цялата страна!

Бедствено положение в цялата страна!


Бедствено положение в цялата страна!
Когато институциите не работят!

От училища, детски градини, ясли и гимназии масово звънят на родители, че излизат в грипна или дървена ваканция ! Колкото и странно да звучи от днес има издадена директива на много места в страната предимно в София, Варна, Бургас и в по-големите градове ! Учители изпращат СМС-и или се обаждат на родителите да идват да прибират децата си от заведенията!
Когато институциите не работя в страната е така !
Няма кой да чисти пътища, силният вятър прекъсва електропреносната мрежа в много населени места, а хората звънят без успех на телефоните подадени за връзка!

Иначе няколко прохода са затворени както и пътни участъци като Варна и Добрич където няма планини и стръмни участъци ! Всичко е нормално, нали ?
Отдавна всичко в страната е на самоуправление иначе имаме управници, но те са ангажирани да оправят тях си и родата тук-таме ! И така освен, че ще спира тока днешният ден ще е изпълнен и с повече телефонни обаждания към съседи, баби и дядовци, които от където може да прибира децата, че хората са на работа !
И ако спира работният процес в училища и градини защо не спира в заводите и частните фирми, ами най-вероятно бедственото положение е мотив, а не факт !

И така и тази година снегът ни изненада!

Макар и от както ГЕРБ са на власт това изречение никой да не изненадва!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*