изпрати новина
Водещи новини

Безплатна анонимна консултация с психолог Анелия Върбанова

психолог-2.pngОт утре стартира новата ни рубрика „Сподели“! 

Имате ли нужда да бъдете изслушани от някого и да поговорите за всичките си проблеми или просто да получите ценни съвети, за да се справите по-лесно с труден етап от живота си, през който преминавате? Ако да, значи ще се зарадвате, че ние ви предлагаме напълно безплатна консултация с професионалист.

Анелия Върбанова е завършила психология, като заедно с нея ще можете да обсъдите проблемите си и да получите професионална помощ. За да споделите вашата история, се свържете с нас чрез формата за контакт в лявата част на сайта „Безплатна консултация с психолог“, а отговора на вашето писмо ще бъде публикуван като коментар под статията (вие ще останете анонимни).

От утре стартира новата ни рубрика „Сподели“!  Имате ли нужда да бъдете изслушани от някого и да поговорите за всичките си проблеми или просто да получите ценни съвети, за да се справите по-лесно с труден етап от живота си, през който преминавате? Ако да, значи ще се зарадвате, че ние ви предлагаме напълно безплатна консултация ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: Бъди първи!
0

One comment

  1. Искрена Ненова

    Здр…Имам син на 5 год който е много агресивен в градината и у нас…Детето преживя голяма травма на 1 год 8 мес. неговия баща се опита да ни убие и си мисля 4е му е останала травма макар 4е детето не помни баща си и няма контакт с него.Не мога да се справя с положението.Дали трябва да му давам някакви успокоителни или някаква терапия.

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*