Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Безплатна анонимна консултация с психолог Анелия Върбанова

психолог-2.png

От утре стартира новата ни рубрика „Сподели“! 

Имате ли нужда да бъдете изслушани от някого и да поговорите за всичките си проблеми или просто да получите ценни съвети, за да се справите по-лесно с труден етап от живота си, през който преминавате? Ако да, значи ще се зарадвате, че ние ви предлагаме напълно безплатна консултация с професионалист.

Анелия Върбанова е завършила психология, като заедно с нея ще можете да обсъдите проблемите си и да получите професионална помощ. За да споделите вашата история, се свържете с нас чрез формата за контакт в лявата част на сайта „Безплатна консултация с психолог“, а отговора на вашето писмо ще бъде публикуван като коментар под статията (вие ще останете анонимни).

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

От утре стартира новата ни рубрика „Сподели“!  Имате ли нужда да бъдете изслушани от някого и да поговорите за всичките си проблеми или просто да получите ценни съвети, за да се справите по-лесно с труден етап от живота си, през който преминавате? Ако да, значи ще се зарадвате, че ние ви предлагаме напълно безплатна консултация ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: Бъди първи!
0

One comment

  1. Искрена Ненова

    Здр…Имам син на 5 год който е много агресивен в градината и у нас…Детето преживя голяма травма на 1 год 8 мес. неговия баща се опита да ни убие и си мисля 4е му е останала травма макар 4е детето не помни баща си и няма контакт с него.Не мога да се справя с положението.Дали трябва да му давам някакви успокоителни или някаква терапия.