Без прошка


Без прошка за тебе диктаторе! Идват избори и всеки път де от къса памет, де от зависимости, де от зор, де системата те принуждава и все някой на ГЕРБ им прощава! Ден за прошка е и ние казваме „без прошка“!

Те политиците от едно котило си прощават – съдят се и се прегръщат, мразят се и ръцете си целуват, но ние хората сме с морал и прошка даваме си по между си, защото тя е за душата, а не заради толкова делата !
Прошката е заложена във всички религии по света като без нея не може и не бива !

Но когато става дума за пари няма религия нито политики, а там алчността е силата, не духовната потреба на човека!
Та ние суверена трябва да кажем всички като един „без прошка“ и на тия, и на уния, защото от толкова прошки сме така бедни, болни, без минало и бъдеще, а какво да кажа на моята душа, която се дерзае и се чуди и се мае „какво, че съм простил, че после съм сглупил“!Без прошка за тебе диктаторе! Идват избори и всеки път де от къса памет, де от зависимости, де от зор, де системата те принуждава и все някой на ГЕРБ им прощава! Ден за прошка е и ние казваме „без прошка“! Те политиците от едно котило си прощават - съдят се и се прегръщат, мразят се и ръцете си целуват, но ние хората сме с морал и прошка даваме си по между си, защото тя е за душата, а не заради толкова делата ! Прошката е заложена във всички религии по света като без нея не може и не бива ! Но когато става дума за пари няма религия нито политики, а там алчността е силата, не духовната потреба на човека! Та ние суверена трябва да кажем всички като един „без прошка“ и на тия, и на уния, защото от толкова прошки сме така бедни, болни, без минало и бъдеще, а какво да кажа на моята душа, която се дерзае и се чуди и се мае „какво, че съм простил, че после съм сглупил“! Затова идват избори и си помислете добре без прошка за народните изедници, без прошка за националните предатели, без прошка ще е по-добре, народе разбери ! От прошката олеква ни така, но от години с гняв си лягам, а сутрин ставам разярен, нима простиха ми, че съм тука съм роден? Едно е сигурно на този свят, че от смъртта и от данъците отърване няма, но данъците ни растат, расте и броят на умрелите в страната!

Затова идват избори и си помислете добре без прошка за народните изедници, без прошка за националните предатели, без прошка ще е по-добре, народе разбери !
От прошката олеква ни така, но от години с гняв си лягам, а сутрин ставам разярен, нима простиха ми, че съм тука съм роден?
Едно е сигурно на този свят, че от смъртта и от данъците отърване няма, но данъците ни растат, расте и броят на умрелите в страната!

Без прошка, казвам ви, да ги пометем дори всички заедно като един !
Време е да изхвърлим боклука от властта, а не да му простим излъгани и нахранени с лъжа !Без прошка, аз небих простил, а ти?

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.