Бенчо Бенчев с 50 000 гаранция

Бенчо Бенчев с 50 000 гаранция


Бенчо Бенчев с 50 000 гаранция

Бенчев пред съда: Нелепа случайност е, че бяхме в един хотел с Очите

Шефът на ОС в Бургас Бенчо Бенчев беше придружен от двама адвокати в сградата на окръжен следствен отдел в града. Политикът заяви, че очаква обективен процес и че не приема обвинението, а самото разследване на случилото се ще покаже какво се е случило.
„Нелепа случайност е, че бях в същия хотел в Истанбул, където беше Димитър Желязков. Не съм укривал Митьо Очите, озовах се с него в Турция случайно“, каза Бенчев на влизане в съда.

Efekt 2

Районна прокуратура – Бургас предяви обвинение на Бенчев за това, че в периода от 2 август до 4 август 2018 г. в Република Гърция и Република Турция, е спомогнал за това, обвиняемо лице да избегне и да бъде осуетено спрямо него наказателно преследване, без да се е споразумял с това лице, преди да е извършило самото престъпление – престъпление по чл.294, ал.1 от НК. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Бургас.

На Бенчо Бенчев е предявено обвинение и за това, че на 5 август 2018 г. в Бургас, държал боеприпаси без да има разрешително за това – престъпление по чл.339, ал.1 от НК. На Бенчо Бенчев е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер от 50 000 лв. Наложена му е и мярка за процесуална принуда „забрана за напускане пределите на страната“.
Източник: big5.bg

Всички медии отразяват какво се случва с Бенчо Бенчев като информацията ще се подава лъжичка по лъжичка!
Фокусът е насочен към него сякаш той е престъпникът, а за Митьо Очите се мълчи обаче! След Шуменският съд и прокуратура, които показаха огромна зависимост и се доказаха с делото „Килърите“!
Сега и Бургаският съд и прокуратура да се докажат колко зависими са към ГЕРБ!
Никой не казва как обществото е било информирано, че Митьо Очите е издирван ! Как за няколко часа се вади червена бюлетина !
Как службите на Турция светкавично правят арест!
И как тези наши служби не са се обадили по телефона на Очите да му кажат да се яви еди къде си, а трябва с такива показни харчове на държавни пари да бъде доведен! Всички виждаме, че фокусът на внимание на обществото изкуствено от медиите на ГЕРБ е насочен срещу Бенчо Бенчев, а не срещу Митьо Очите!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.