Бивали небивалици !

Бивали небивалици !

Как Бойко Ви надлъга без срам и свян!

Бойковистът когато бил пъдар на големият господар Тодор Живков  в сладка раздумка му бил споделил Живков на ухо да търси газ и нефт в морето Черно за своето отечество бедно !

Отечеството май е друго – със статуя на свобода и факла в ръка !

Ама бива ли такваз небивалица?

Нима Тодор Живков е знаел, че един ден пъдарят сложен от мутрите да пази вожда незнайно от кого !

Efekt 2

Бойковистът и неговите правомощия и функции и  задължение да пази колите и да изхвърля сутрин гърнето ще стане велик вожд на Българският народ и ще ги поведе към икономически растеж !

Знаел е, че и Бойковистът ще вземе едни пари напред от Петролните корпорации да си правят каквото искат у нас !

Може би е знаел и че тези 5 милиарда, който Бойковистът ни обяснява, че ще пестим всяка година и няма да ги даваме на Американска фирма да ни продава нашият нефт и газ !

Значи сметката е така – даваш 5 милиарда на година на Руснаците и имаш собствен газ и нефт за черни дни !

Сега даваш 5 милиарда на американците и нямаш нефт и газ за черни дни !

Браво на шофьорчето на господаря Тодор Живков или Господ дари на Американците нашето мазно парченце от подземните блага ама за кого блага не става и дума !

В Гърция направиха сондажи пак тези същите и какво стана? Ами земетресения всеки ден, след ден и пак така! Добре че не потече и черното злато там, че и природата щеше да се разплаче, еколозите мълчат, а морето макар и да не е до колене, Бойко ходи с една  купичка Сирийски кървав петрол и една лъжица и ни обяснява, че „ама ако се подкваси“!

И някого некадърното комсомолче стана много кадърно комисионче със само 3% за страната от нефт, газ и от злато, а утре и от водата !

Дали така небивалите бивалици не напълниха някой Бойковиски джоб или тъпото ни лъже, маже и накрая Господ ще ни накаже, че всичко ни е дал, а ние сме позволили на еди пед@л да ни лъже, краде и да раздава природните богатства на страната на другите страни и дали Тодор Живков не му е казал защо България имаше третата Армия в СИВ по големина и към кого сочеха нашите дула? Към Турция и НАТО, а днес и помен няма!

Скоро от страната на дарове богата няма да има и две-три петилетки и след като си напълнят банковите сметки ще изчезнем като страна. С две думи този майк@та ни еб@ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


One comment

  1. This is what we need – an insight to make eveyrone think