изпрати новина
Водещи новини

Битката за България

Битката за България Стефан Пройнов
Битката за България се води от доста време и решителният част наближава ! Бъдете подготвени, бъдете нащрек, бъдете готови да бъдете призовани ! Когато завият сирените след тях ще забият и камбаните, въпросът е на живот и смърт като ти сам избираш от коя страна да бъдеш – там до опълчилите се на враговете на родината или там при умрелите?
Всички ще умрем рано или късно, но по-добре да умра в битка за свобода отколкото да ме заколят като овца на курбан байрам !

Не говорим с езика на омразата нито да правим провокация за война, а това са думи и слова на един кандидат опълченец засега! Когато настъпи часът искам да съм в първите редици на Българското опълчение, а не в първите списъци на безследно изчезналите!
По-добре геройски да загина отколкото в масов гроб да гния !
Такива са опциите за нашата страна, ако не дай си Боже стане голямата беля ! Нямам брат ни сестра, нямам майка, ни баща, а една Родина ми остана и за нея съм готов да се бия срещу враговете отвътре и отвън, време е да се събудите от сън !

Време е за опълчение или поне за съединение на всички дето виждат на къде вървят нещата !
Тук няма религиозно разделение, тук при нас няма и етническо напрежение, тук има едно патриотично обединение в името на децата, на жените и на страната ! За това без значение дали сте мъж или жена в редиците на Българското опълчение ела сега, но преди това добре си помисли дали готов си за това да бъдеш един за всички и всички за един, да бъдеш на България достоен син ! Нямаме армия нито полиция, няма кой да ни защити като това се вижда и със затворени очи !

Битката за България ще се води не от хайдути и войводи, а от мен и теб и от хора като нас, които бранят домовете, земята и страната си !
Пази Боже да не се стига до този момент на съдбата на страната да зависи от Българското опълчение, но духът в мен не иска смирение, пази Боже да не се налага, но ако се размине поне ще бъда в общност за взаимопомощ в едно съединение в наречено Българско опълчение!

Запише се за участие в това свято причастие, клетва за родината си дай и всеки ден на Господ да благодарим, че макар и трудно живеем в МИР!

ТУК МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА УЧАСТИЕ ! 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*