Битката за България

Битката за България Стефан Пройнов


Битката за България се води от доста време и решителният част наближава ! Бъдете подготвени, бъдете нащрек, бъдете готови да бъдете призовани ! Когато завият сирените след тях ще забият и камбаните, въпросът е на живот и смърт като ти сам избираш от коя страна да бъдеш – там до опълчилите се на враговете на родината или там при умрелите?
Всички ще умрем рано или късно, но по-добре да умра в битка за свобода отколкото да ме заколят като овца на курбан байрам !

Не говорим с езика на омразата нито да правим провокация за война, а това са думи и слова на един кандидат опълченец засега! Когато настъпи часът искам да съм в първите редици на Българското опълчение, а не в първите списъци на безследно изчезналите!
По-добре геройски да загина отколкото в масов гроб да гния !
Такива са опциите за нашата страна, ако не дай си Боже стане голямата беля ! Нямам брат ни сестра, нямам майка, ни баща, а една Родина ми остана и за нея съм готов да се бия срещу враговете отвътре и отвън, време е да се събудите от сън !

Време е за опълчение или поне за съединение на всички дето виждат на къде вървят нещата !
Тук няма религиозно разделение, тук при нас няма и етническо напрежение, тук има едно патриотично обединение в името на децата, на жените и на страната ! За това без значение дали сте мъж или жена в редиците на Българското опълчение ела сега, но преди това добре си помисли дали готов си за това да бъдеш един за всички и всички за един, да бъдеш на България достоен син ! Нямаме армия нито полиция, няма кой да ни защити като това се вижда и със затворени очи !

Битката за България ще се води не от хайдути и войводи, а от мен и теб и от хора като нас, които бранят домовете, земята и страната си !
Пази Боже да не се стига до този момент на съдбата на страната да зависи от Българското опълчение, но духът в мен не иска смирение, пази Боже да не се налага, но ако се размине поне ще бъда в общност за взаимопомощ в едно съединение в наречено Българско опълчение!

Запише се за участие в това свято причастие, клетва за родината си дай и всеки ден на Господ да благодарим, че макар и трудно живеем в МИР!

Efekt 2

ТУК МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА УЧАСТИЕ ! 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.