Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Богати ли сте?

Богати ли сте?

Богати ли сте или бедни?
Мнозина ще кажат, че сме бедни, но не е така като народ и държава сме много богати като над 75% от територията ни е осеяна с археология, което ще си рече, че сме една от трите велики нации, които редом с Гръцката и Римската са оставили следи в историята, но за съжаление в апогея и на Елада и на древният Рим сме били колонии и завладени провинции !

Защо е въпросът? Защото сме били богата на злато, природни ресурси и красоти земя !
Напротив, дори бихме казали, че люлката на живота е възникнала по нашите земи !

Доказателство е Варненското халколитно съкровище !
И така първи в света сме обработвали злато и скъпоценни и полускъпоценни камъни, първи сме го добивали в този ред на мисли и какво от това, че бедни сме сега !
Не че нямаме и сега много злато за добиване, но тази тема е табу ! Сега всеки в България търка златните пирамиди, а върви по злато, но темата е друга ! Бедни ли сме или богати, питаме се всеки ден?

Над 860 000 човека са с доходи под прага на бедността, но никой не казва, че има инфлация и броят им вече е над един милион !

Бедни сме на пари, но сме богати на политици !
Виж министър Горанов замък вдига, а Захариева и тя да не види, а Бившият ни президент с какви палати в Гърция, а сега да не споменем и за Вежди Рашидов за имотите в Италия, кой не е богат от управляващата хунта ?

Ами Цветан Цветанов след като го тормозиха за първите шест апартамента от къде ги има, а сега знаят как да крият имоти и пари в чужбина и в арабските държави !
Кой не е богат дето е във властта, а ситият на гладният не вярва и затова се получава разминаване като хората се оплакват, но те говорят на друг език неразбираем, но и те самите не искат да се натоварват с негативни такива оплаквания, а искат само да виждат колко ще спечелят и това е ! Богати сме и на природа, но зелените добре търгуват с нея !

Оценка за риска „екологична оценка“ и с това се търгува, било да строят на дюни на морето или да секат вековни гори в планината за писти нови и лифтове за тях !

Наричат ни тролове когато ги ругаем, но истинските зелени човечета са те! Как броят умрели делфини за по 50 милиона или вредите на червеноглавата патица над селското стопанство за по 250 милиона или как в Хитрино имало замърсяване за по 11 милиона, а сега въпросът с Банско и планинските курорти пак се свежда да им дадат едни милиони и всичко е готово, всичко е ок! Бедни ли сме или богати на природа сами преценете?

И ако нещо се дърпа правителството си спомнете как един пожар ще възникне някак си, но и хоп евро парите потичат, а проектите за пътища в дефилета се ускоряват !
Бедни ли сме или богати?
Докато има кой да ни клати винаги ще сме бедни!

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. A M.N.B. no le contaron cuentos para dormir el temor.