Бойко Борисов и образът на спасителя пожарникар

Бойко Борисов и образът на спасителя пожарникар


Бойко Борисов се бетонира във властта вижте задкулисието как излезе на яве !

Вижте истината за Бойко Борисов, който се е бетонирал във властта и ето как задкулисието Ви лъже и манипулира !

Вижте хронологията на постановките в страната и ще се усетите, че Ви разиграват, а Вие хабите дребни страсти докато задкулисието Ви управлява и се подписват договори, теглят се заеми и държавата продължава да се ограбва, но ограбваните сме всички ние, защото ние сме държавата !

Efekt 2

Първо учителите се надигнаха и поискаха увеличение на заплатите, а те не казаха ОСТАВКА, поискаха пари и хоп добрият Бойко Борисов – спасителят каза „добре, спасени сте“!
Друг е въпроса, че самата скрита инфлация е по-висока от увеличението, но и учителите са най-многобройни в страната, а сега полицаите се вдигнаха и се водят преговори.

Ето едни пари, ама сега да имате за униформи, за дрехи и обувки и хоп Народното Събрание гласува едни пари и те така и така Борисов ги спаси, нали, а те ще продължават да протестират в цялата страна по градове и така театъра трябва да продължава до гласуването на новият бюджет, а и Бойко знае, че има излишък и има от къде да плати, ама нека занимаваме хората, че има тежки преговори пък обществената нагласа, че видите ли всеки ден протести, но никой не вика ОСТАВКА, а защо ли, ами става дума за пари и театър, става дума, че Бойко трябва да бъде олицетворен като спасителят !

Антицигански протести – там някой извика ОСТАВКА, но това бе цензурирано по медиите иначе казано да не се политизирали тези протести и народният гняв да бъде канализиран в посока циганите, а и цигани и българи са гневни на правителството !
Излизаха майки с деца в неравностойно положение, но пак никой не казваше ОСТАВКА, пак за пари става дума и пак Бойко спасява държавата !
Ех, сега се водят преговори със синдикатите за отпадането на прослуженият стаж, а това не е стаж, това е опит и професионализъм, който е трупан с години, това е нещото, което отличава този, който е посветил животът си на една професия от този, който те първа сега иска да я работи!
Спокойно, пак Борисов ще реши мача и ще бъдат спокойни всички и все пак новото амплоа на Бойко Борисов е спасителят !
Така Валери Симеонов вкарва интрига – пали някакви страсти, а Боко пожарникаря ги гаси и така светлият образ на диктатора ще бъде полиран и ще свети още силно !

Така всеки ден в страната има протести от Шивачки и Миниоьри , но никой не казва ОСТАВКА, а защо ли, ами защото всички театрални постановки се ръководят от ГЕРБ затова е така!
Обяснено им е, че пари има, ама за да Ви дадем трябва да протестирате малко за пред народа нали както се казва едно дете докато не поплаче малко няма да го накърмят и те така и те така затова никой не вика ОСТАВКА !

Няма и да я поискат, а времето си върви, скандали след скандали, но хората ги занимават с кой къде протестира и КОЙ ги спасява, ами Борисов кой да е !

И докато народният гняв и ярост гори в 80% от Българското население и този пожар бушува във всеки един от нас по принципа на пожарната команда този пожар ще бъде загасен с множество контролирани пожари и енергията ще бъде укротена малко по малко, а през това време образът на пожарникаря герой ще блесне като спасителят !

И докато телевизорите Ви водят за носа плащайте по-скъпият ток и сметки, плащайте по-скъпата храна и незаконите винетки, плащайте, нищо че парите посред лято вече не Ви стигат, а той Бойко пак ще Ви избави като Ви прати на един друг свят час по-скоро !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.