Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Бойко Борисов! Помни, че си смъртен!

Бойко Борисов! Помни, че си смъртен!


Бойко Борисов назидателно към тези гадове Бойко Борисов назидателно шамари големи бизнесмени, които имат червени следи в миналото си! Назидателно към всеки един, който може да и да си помисли да подкрепи столетницата като алтернатива на хунтата!

Назидателно или наказателно да ги свият в ъгъла да нямат нито лев за следващите избори !
А без пари избори не се правят !
Психологическият момент е преломен в тези месеци !

И докато от едната страна рушат и отслабват червените каси от другата страна върви як пиар какво са построили, какви открития са намерили археолозите и как всеки ден откриваме нови зали, пътища и басейни, нови спортни площадки и ред такива! Скандалите, с който се занимават от БСП допълнително отслабват столетницата !

Много енергия се гори в излишната посока! Цветан Цветанов в личен диалог с много такива червени другари въртят интриги в столетницата освен това и публичните скандали, които излизат всеки час също отнемат от времето на екипите на столетницата, но няма как, трябва БСП да има позиция и тя да бъде отстоявана !
Бойко Борисов вече е в последната фаза на своята диктатура и показва твърдост и така страхът ражда още страх!
Твърдостта на Бойко Борисов се изявява, че е готов да реже глави на своите, но е намек и към коалиционните партньори към всички под него в йерархията ! Страх се сее към опонентите и сред своите !

Тази диктаторски манталитет става все по-явен !
Чувството за надзаконие и че няма кой да го смени, защото той държи всички лостове на властта, всички регулатори са в ръцете му и той е вседържителят ! Много диктатори са идвали, но и са си отивали от този свят !

Но са оставяли след себе си много разбити съдби, много смърт и разрушения и Бойко Борисов ще бъде запомнен с това, с тази разруха и деморализация, с унищожението на аграрният поминък на хората, с разрушените заводи и със съсипаната икономика !

Всички виждаме колко качествени са пътищата и санирането им ! Те няма да изкарат и една петилетка както се казва по комунистически! Истината е, че насилието ражда само насилие!
И както е казано в светото писание „кръвта не се измива с кръв“! Колко бизнесмени трябва да умрат?

Колко бизнесмени ще бъдат ограбени?
Колко Банки трябва да фалират ?
Алчността е безгранична, но никой не е вечен и нищо не е вечно!

Някой задава ли си въпроса защо древният Рим, древният Египет и в Гърция има до ден днешен останки на храмове и пирамиди на големи монументални архитектурни сгради както и при майте например?

Защото тогава се е строяло с акъл като архитектурата и материалите са били качествени – всичко е масивно и стабилно за да може да понесе няколко слаби владетели и пак да остане !
Именно затова и днес хиляди години след тези цивилизации тяхното строителство е оцеляло при не един или двама лоши управници, не едно или две природни бедствия!

С фалшивите асфалти и цветните боички, с които се пребоядисаха сградите нищо няма да остане след епохата на Бойко Борисов !
Той ще влезе в историята като човекът диктатор унищожил собственият си народ !

Унищожил останките на Комунизма, но и с тях цяла България!
Много диктатори е имало на този свят, но всички са си отишли !
Не случайно в древен Рим са имали поговорка „Memento mori“ то е известен латински израз, който може свободно да бъде преведен като „Помни, че си смъртен“, „Помни, че ще умреш“ или „Помни смъртта си“.

В Древния Рим използвали израза „Memento moriendum esse“, което буквално означава „помни, че си смъртен“. Когато някой победоносен пълководец се завръщал в Рим, бивало устройвано триумфално почетно шествие при влизането му в града. Докато всички посрещали триумфиращия с радостни възгласи „Io, Triumphe“ специално ангажиран роб държал венеца на пълководеца и му нашепвал в ухото „Memento mori“, за да не се възгордее прекалено.
Някъде дори са използвали и копия, с които да го побутнат!

Когато си забравил кой си и от къде идваш често се случва така, че съдбата ти припомня!

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.