За Бойко или добро или нищо Вежди Рашидов

За Бойко или добро или нищо Вежди Рашидов


Вежди Рашидов да плюеш Бойко Борисов е недопустимо !

Според него в сутрешното предаване при Хекимян! Как от едно изречение става ясно, че никой няма право да говори срещу кралят Слънце!
Всички знаем, че цялата соросоидна сган е ръководена от ЦветанОФФ !
Рашидов спомена, че вече спели ранобудните студенти и другите !

Приспани със заплати и пари от ГЕРБ, защото Сорос спря финансирането им у нас !
И наистина е така!

Няма студенти на площада, няма и протестна мрежа, няма ги онези с розовите чорапи, които правят митинги и шествия!
Цялото останало войнство от психодесният сектор е на подчинение на ГЕРБ ! Намекът на бившият културен министър е, че ГЕРБ само давали морално жертви, а за другите не е някак си неморално, защото от опозицията не участват в управлението и не заемат постове и няма как да бъдат стожер, а морала няма как да се търси с личен пример от тях !
Техният морален пример в обществото може да бъде санкциониран само по време на избори!
Истината е, че ГЕРБ и Техните така наречени путриоти възпроизвеждат само скандалите и си плащат цената било то морална, а другата я плащаме ние с данъците и таксите, които плащаме !

Отклонява се вниманието на хората от истинските социални и обществени тематики докато правителството тегли кредити и заеми и как ги УСВОЯВАТ има ли прозрачност за това?

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.