изпрати новина
Водещи новини

Бойко Рашков в „Тази сутрин“ по БТВ намекна за случаят на Николай Цонев

Бойко Рашков в „Тази сутрин“ по БТВ намекна за случаят на Николай Цонев


Николай Цонев казва: ”Аз съм Български офицер и няма да падна колене“! Това се случва с пистолет насочен към главата!
Темата на предаването бе за нерегламентирано подслушване в България! Всички си спомняме времето когато всички казвахме „това не е за по телефона“, а днес не е по-различно !

Цветановщината продължава с пълна сила ! Бившият началник на национална следствена служба Бойко Рашков повдигна завесата зад която става дума, че България е осъдена за над четири милиона в Страсбург за това нерегламентирано подслушване докато Германия е осъдена само за 140 000 лева !
Ако сравним броят на населението на двете държави ще установим, че тук всичко това се случва безконтролно и в огромни размери !
Всеки се подслушва от политици до обикновени баби по селата! Милиони плаща страната ни заради Цветан Цветанов и неговите арести, но това не притеснява Цветанов той продължава да управлява без да поема отговорност за действията си! Да говорим за нравственост и моралност или за наглост и чуство за безнаказаност и надзаконие!

На едно обаче сме свидетели, че Николай Цонев защити честта си, но плати цена със спекулации с името и достойнството си!
Колко обаче са нерегламентирано подслушвани и следени, колко обаче нямат силата, духът и финансите да защитят честа и достойнството си!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*