Борисов и Руското ресто или „Memento moriendum esse“

Борисов и Руското ресто или „Memento moriendum esse“
Борисов и Руското ресто или „Memento moriendum esse“

Борисов предаде България !

Ирина Бокова не се отказва от надпреварата за шеф на ООН
Днес Министерският съвет прие решение за издигане кандидатурата на Кристалина Георгиева за генерален секретар

„Благодарна съм на всички, които ме подкрепят и съм напълно отдадена на това да продължа надпреварата за следващ генерален секретар на ООН.“ Това написа в профила си в Twitter кандидатът за генерален секретар на ООН Ирина Бокова.
Днес Министерският съвет прие решение за издигане кандидатурата на Кристалина Георгиева за генерален секретар на ООН с мандат от 1 януари 2017 г. до 31 декември 2021 г.
Така се отменя решението от 19 юни 2014 г. за издигане на кандидатурата на генералния директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова.

64-годишната г-жа Бокова, която има подкрепата на Русия, теоретично може да остане кандидат за поста, въпреки че България оттегли подкрепата си за нея, отбелязва АФП.
Според критици Ирина Бокова е твърде приятелски настроена към Русия, посочва и агенция ДПА. Откакто се включи в надпреварата, Бокова предизвика противоречиви реакции в България заради комунистическото си минало, пише днес Асошиейтед прес.
Та кой от всички родени преди 1989г няма комунистическо минало ?
Нима цялата управляваща пасмина от ГЕРБ и останалите нямат червени петна в автобиографиите си, нима те не са родени в България!

Efekt 2

Това е нелепо, подло и недостойно, което се случва !
За пореден път Бойко Борисов доказа, че той работи само и единствено за собствените си интереси, и за чужди такива !Борисов обама
Когато трябва да защити Българското и цяла България да застане зад Бокова, ГЕРБ и сателитите и започнаха да правят мръсна и подло доносническа кампания, компромати се изфабрикуваха, срамеше се името на България, писма ли не бяха и какво ли не беше !
За пореден път Борисов показа мотото на ГЕРБ „Я не сакам аз да съм добре, а сакам от БСП да са зле“!

От ГЕРБ показаха истинското си лице и вътрешната си самоличност, че при тях водещата сила е злобата и завистта.memento_moriБойко Борисов ГЕРБ

Една партия, която е създадена от хора не способни да се изявят като личности, хора, които винаги са били втори или трети в професионалните си надпревари, хора, който не са доказвали, че го могат, а сега са се докопали до властта с редица измами и подли некоректни номера и ще стискат тази власт, защото в една честна и спортсменска надпревара никога не биха успели !

Как злобата и подлостта, как тази типично комплексарска черта ги прави живи, тяхната злоба към другите ги кара да се събуждат и осмисля жалкият им живот !

Ние от blife.eu предупредихме за това !

В България умните и мислещите хора създават бизнеси, създават, надграждат и успяват, но има и други същества, които са некадърни и злобни и такива, които са сакати души от лошотията и завита в тях, а те са не способни да създадат и да направят, те влизат в партия ГЕРБ и по законите на техният лидер те взимат готовите бизнеси на умните хора, те ги рекетират, изнудват, използват властовите си позиции и държавната машина за да смажат някой и да му вземат готовият бизнес или модел на работа и да се пъчат, и да се хвалят, че са успели, а как са успели ли, попитайте репресираните от ГЕРБ, попитайте Бизнесмените на който им взеха бизнесът, живота и трудът, и мечтите !

Колко бизнесмени бяха ощавени, окрадени и ограбени, колко съдби съсипахте ?
Само в България можеш да излезеш да си разходиш кучето и то да се върне без теб у вас !

ГЕРБ = СИК това е !

Никой нищо не е занесъл на оня свят затова и в древният РИМ са им напомняли !
В Древния Рим използвали израза

„Memento moriendum esse“,

което буквално означава „помни, че си смъртен“, „помни смъртта“.
Когато някой победоносен пълководец се завръщал в Рим, бивало устройвано триумфално почетно шествие при влизането му в града.

Докато всички посрещали триумфиращия с радостни възгласи „Io, Triumphe“ специално ангажиран роб държал венеца на пълководеца и му нашепвал в ухото “Memento mori“, за да не се възгордее прекалено.

Но за жалост това не го пише в книгата за Винету !
За пореден път Борисов доказа, че не му пука за България, за авторитетът на страната ни и нацията ни, а той е марионетка на чужди интереси!

Големият мъж е само един надут медиен балон и за пореден път правителствена антибългарска проява, за пореден път национално предателство !

Време е да изхвърлим боклука от властта !

Време е всички ние да кажем „България над всичко и всички“ или просто ще седим безучастни?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.