Борисов е Номер едно в подсладителите

Борисов: Номер едно в подсладителите
Борисов: Номер едно в подсладителите

Бойко Борисов е наркобос №1
Арестувал всички наред, за да си разчисти пътя
Бойко Борисов стои на върха на пирамида в разпространението на дрога у нас.
Това заяви пред Нова телевизия бивш наркодилър и зависим от дрогата.

Той бе категоричен, че с идването си на власт бившият премиер е започнал поредица от акции по залавяне на конкуренцията си, за да осъществи контрол върху търговията с дрога. „Но така беше по-добре, имаше йерархия, шефове, сега всеки бачка за себе си“, коментира още той.

По думите му преди е имало монопол от „бандитчета“, които не са позволявали на всеки дилър да продава наркотици. „Сега не са те, ами са полицаите.
Отиваш, снасяш си няколко процента и ти правят такъв чадър, че никой не може да те пипне.

Борисов нарко дилър

Сега те внасят наркотиците, те ги прекарват, съхраняват и разпределят, защото са непроследими“, разказва мъж, пожелал лицето му да не се снима с камера.

Efekt 2

А че Борисов стои зад каналите за дрога, които минават през страната ни за Западна Европа, се носят слухове отдавна. Според лица от ъндърграунда Христофорос Аманатидис – Таки избягал от страната ни през 2008 година, тъй като бил предупреден от високо ниво, че Бойко Борисов най-вероятно ще спечели парламентарните избори и ако не се покрие, за него ще последва арест.

По време на управлението на Борисов бе задържан и Евелин Банев – Брендо, който е сочен за ключова фигура в търговията с дрога в международен план.
Последният бе осъден на 20 години затвор в Италия, а в момента северната ни съседка Румъния също му готви обвинение за трафик на хероин.

Автор: Vsekiden.com публикувано на 25.11.2013 забравихте ли ?
Източник: vsekiden.com
Ние от Blife.eu питаме забравихте ли кой, кой е и кой движи подсладителите, който вгорчават животът Ви ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.