Борисов си призна, че ГЕРБ са нелегитимни като партия +ВИДЕО

Борисов си призна, че ГЕРБ са нелегитимни като партия +ВИДЕО


Шокиращи факти за ГЕРБ, че са нелегитимни като партия от устата на Борисов !
Това признание и законът правят ГЕРБ узурпатори на властта! ВИЖТЕ ФАКТИТЕ !

Шефът на Сметната палата: Има забрана за финансиране от чужди организации на български политически партии
„В закона на политическите партии е посочено кои са регламентираните източници на финансиране, а именно държавна субсидия, членски внос и собствени приходи, ако има нерегламентирано финансиране ние ще разберем“. Това каза председателят на Сметна палата Цветан Цветков !

На въпрос дали е регламентирано фондации, като немската „Ханс Зайдел“, да финансират семинари на политически партии, Цветков отговори, че има забрана за подобна дейност.

Efekt 2

„Има забрана за финансиране от чужди организации, чужди фирми, включително и религиозни организации. Ако е допуснато нерегламентирано финансиране ние ще го установим. Ежегодно проверяваме дали източниците на финансиране на политическите партии са законни, такъв одит се прави и в момента и трябва да приключи септември“, заяви Цветков.

По темата за финансовите нередности в Софийския университет, Цветков заяви, че ръководството приема забележките на Сметната палата и работи за отстраняването им.

„Тези суми са се трупали през годините и става въпрос за милиони, отчетен период, след отчетен период. Изводът е, че системата за финансова отчетност и системата за контрол в университета, не работи. Има много пробойни. Например несъответствието на данни между отделните факултети. За да има категоричен извод дали става дума за счетоводна грешка или присвояване на средства, трябва да се извърши анализ и проверка“, добави Цветков.
Източник: frognews.bg

Ние от Blife.eu ще добавим, че Бойко Борисов си признава, че ГЕРБ е създадена и се финансира от чужди (в случая немски) “фондации” (неправителствени организации), което уж се води незаконно у нас според Закона за политическите партии, ама явно като играят големите пари – няма закони (каква изненада).

Цитат:
“Използвам случая за пореден път да благодаря на фондация “Ханс Зайдел”, има техен представител тука. На нашите баварски приятели.
Много, много преди дори ние да се формираме, като такава партия, те бяха преценили, че България има нужда от истинска центристко-дясна народна партия.
И затова си харчат парите вече сигурно 9 години. Всеки месец, за вас.“

ЗАКОН ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ
Чл. 24. (1) (Изм. – ДВ, бр. 6 от 2009 г., предишен текст на чл. 24 – ДВ, бр. 9 от 2011 г.) Политическите партии не могат да получават:…
4. средства от чужди правителства или от чуждестранни държавни предприятия, чуждестранни търговски дружества или чуждестранни организации с идеална цел…
Тук Бойко Борисов доказва че ГЕРБ са нелегитимни като партия !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.
Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.