Борисов това е електрически преврат или държавно-частен триумфират

Борисов това е електрически преврат или държавно-частно триумфират


Бойко Борисов съзря електрически преврат в страната, но бързо видя възможност !
Истината е, че ЧЕЗ се купува с парите на всички Българи и държавата щяла да участва !
Как Бойко Борисов съзря възможност да участва в поредната голяма далавера катун мутра на магурата в едни отминали времена !

Усещането за лъжа е голямо също като онова усещане за корупция за което говореше Лиляна Павлова – ама по-скоро било като усещане за лъжа ! Гинка Върбакова се появи с двама министри и се похвали, че сега се е запознала с министър-председателят на България, ама и той сега се запознал с нея!

И така от цялата информация стана ясно, че информацията била конфиденциална и че Гинка ще лети за Чехия!

Efekt 2

И така дали токът ще поскъпне след като държавата в лицето на Борисов ще поскъпне, отговорът е контролният пакет на държавата ще гарантира – какво вдигането на Тока ли ?

Друго си е ние да платим ЧЕЗ, а Бойко да печели от това !
Истината е, че такава компания е от стратегическа важност и това оръжие влиза в ръцете на ГЕРБ като скоро напрежението ще бъде туширано, а Гинка излезе много сговорчива, а дали тя взима решенията или Борисов се е разбрал с хората зад Гинка?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.