изпрати новина
Водещи новини

Борис Анзов: ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА НА БЪЛГАРИЯ

Борис Анзов: ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА НА БЪЛГАРИЯ

Борис Анзов!
Добро утро на всички, искам да направя една ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА НА БЪЛГАРИЯ В ЕДНА МОЯ СНИМКА НАПРАВЕНА В ГРАД БЕЛИЦА, РОДИЛНИЯТ МИ ДОМ!

Как бих охарактеризирал България?
Превърнаха Родината ни в обезлюдена, непривлекателна територия за собственото й население.
Липсва инвестиционен климат, нестабилно законодателство и стабилност! Българите напускат, защото са загубили смисъл да останат в Родината си! Смъртността превишава раждаемостта.

Тази снимка е моя правена преди 3-4 години в нашия край – град Белица. Ние ще допълним, че в цялата страна е така, има цели области, които са обезлюдени !Борис Анзов
Има хиляди населени места, в които населението е под 30% от това, което е било!
Смъртността в България е по-голяма от тази в Сирия при условие, че в Сирия се води война и е седем пъти по-голяма от нашата държава!
На всеки трима починали се ражда един, на всеки 114 000 млади човека 86 000 напускат страната !
Така ние се превръщаме в прогресивно застаряваща и изчезваща нация ! Над един милион живеят под прага на бедността!

Над 860 000 са инвалиди с мизерни пенсии около 200 лева, които не стигат за лекарствата и леченията им !
Правителството си е поставило за цел да промени това например инвалидите да бъдат намалени на около 30% и това се прави чрез ТЕЛК комисиите, които не работят, не подновяват ТЕЛК решенията и в същото време с куп административни номера и хватки намалят оценките на хората и ги вкарват в безкраен административен кошмар !

Борис Анзов -Родилен дом село Белица

Борис Анзов -Родилен дом село Белица

В цял свят се стимулират младите родители, а у нас не е така – детските се замразяват на една цена от 35лв., никакви стимули и данъчни облекчения, в един правен и административен парадокс живеем ! Ако кандидатствате за социална помощ доходите Ви са такива, че не сте социално слаб и не получават никакви стимули нито ваучери нито дърва, нито да ви заплащат част от електрическата енергия, нито хранителна помощ и социални пакети !
Но ако със същите доходи кандидатствате за един потребителски креди например от 1000 евро и от банката ви казват, че нямате нужните доходи ! И така над 84% безработица при младите !

Какво им остава ли, ами да емигрират или да живеят на милостинята на държавата !

Работиш цял живот, ако доживееш пенсия получаваш на 65 години пенсия от 250 лева ! Ако не социална такава от 200 лева ! Днес Борис Анзов Ви показва родилен дом в село Белица, но повярвайте ни тази гледка е в във всяко по-малко населено място и не със родилният им дом, а с всеки дом !

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*