изпрати новина
Водещи новини

Ботев ни нарече идиоти, Славейков – мърши, дебили звучи доста гордо днес!

Ботев ни нарече идиоти, Славейков – мърши, дебили звучи доста меко днес!

Дебили звучи доста гордо днес!

Няколко поста от Историята и днес от Фейсбук !
Вижте какво постна на стената си Лена Георгиева:

Реших да погледна какви са симптомите за дебилност (най-леката степен на умствено изоставане), според уикипедията. Обясних си много неща.
Например:
– Защо у нас е възможно политиците да си променят биографията, мнението и каквото се сетите, без това да предизвиква някаква реакция у избирателите им. Или пък защо чудото у нас и три дни не трае.
– Защо взаимната простота държи днешните на власт – те не могат да формулират сложни, логически обосновани съждения, избирателите им пък възприемат само прости изрази, които да повтарят и правила как да разпознават кой е моментният враг и кой е благодетелят.
– Защо толкова хора са зависими от властта и т.н.т.
Ето и симптомите:
-Трудно привличане и задържане на вниманието.
– Забавена и нетрайна памет.
– Преобладава конкретно-описателният тип мислене и почти отсъства способността да мислят абстрактно, въпреки че могат да формират прости обобщения.
– Трудно обхващат ситуацията, като цяло и обикновено улавят само външната страна на събитията.
– Трудно възприемат логическите връзки между понятията пространство и време.
– Често се срещат нарушения на речта – нарушения на граматичeската структура на речтa, беден речников запас
– Действията им са импулсивни, наблюдава се развит негативизъм.
– Дебилите често попадат под влияние на други хора, поради повишената им поддатливост на внушения и могат да бъдат използвани като инструменти за престъпни цели.
– Склонни са да приемат чужди възгледи и твърдо да се придържат към тях, при което демонстрират липса на собствени съждения.
-Присъщо им е да запомнят различни правила и изрази, които после шаблонно употребяват. Някои дори са склонни да поучават околните и да „разсъждават“ за неща, които сами не разбитрат.
– При тях способността за потискане на влеченията и емоциите е недоразвита.Ботев ни нарече идиоти, Славейков – мърши, дебили звучи доста меко днес!

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Ние от Blife.eu ще добавим, че всяко идиотско поведение си има и своето философско обяснение !

Защо пък не и дебили в крайна сметка великият Ботев ни нарича идиоти, а Славейков стигна по-далеч да ни нарече мърши, а дебил е вече доста по-сдържано за това какви сме !

Този заспал народ, който три пъти избира Борисов може и да не е дебилен, може да е по-грозно това, с което може да бъде квалифициран !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*