Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Ботев ни нарече идиоти, Славейков – мърши, дебили звучи доста гордо днес!

Ботев ни нарече идиоти, Славейков – мърши, дебили звучи доста меко днес!

Дебили звучи доста гордо днес!

Няколко поста от Историята и днес от Фейсбук !
Вижте какво постна на стената си Лена Георгиева:

Реших да погледна какви са симптомите за дебилност (най-леката степен на умствено изоставане), според уикипедията. Обясних си много неща.
Например:
– Защо у нас е възможно политиците да си променят биографията, мнението и каквото се сетите, без това да предизвиква някаква реакция у избирателите им. Или пък защо чудото у нас и три дни не трае.
– Защо взаимната простота държи днешните на власт – те не могат да формулират сложни, логически обосновани съждения, избирателите им пък възприемат само прости изрази, които да повтарят и правила как да разпознават кой е моментният враг и кой е благодетелят.
– Защо толкова хора са зависими от властта и т.н.т.
Ето и симптомите:
-Трудно привличане и задържане на вниманието.
– Забавена и нетрайна памет.
– Преобладава конкретно-описателният тип мислене и почти отсъства способността да мислят абстрактно, въпреки че могат да формират прости обобщения.
– Трудно обхващат ситуацията, като цяло и обикновено улавят само външната страна на събитията.
– Трудно възприемат логическите връзки между понятията пространство и време.
– Често се срещат нарушения на речта – нарушения на граматичeската структура на речтa, беден речников запас
– Действията им са импулсивни, наблюдава се развит негативизъм.
– Дебилите често попадат под влияние на други хора, поради повишената им поддатливост на внушения и могат да бъдат използвани като инструменти за престъпни цели.
– Склонни са да приемат чужди възгледи и твърдо да се придържат към тях, при което демонстрират липса на собствени съждения.
-Присъщо им е да запомнят различни правила и изрази, които после шаблонно употребяват. Някои дори са склонни да поучават околните и да „разсъждават“ за неща, които сами не разбитрат.
– При тях способността за потискане на влеченията и емоциите е недоразвита.Ботев ни нарече идиоти, Славейков – мърши, дебили звучи доста меко днес!

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Ние от Blife.eu ще добавим, че всяко идиотско поведение си има и своето философско обяснение !

Защо пък не и дебили в крайна сметка великият Ботев ни нарича идиоти, а Славейков стигна по-далеч да ни нарече мърши, а дебил е вече доста по-сдържано за това какви сме !

Този заспал народ, който три пъти избира Борисов може и да не е дебилен, може да е по-грозно това, с което може да бъде квалифициран !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.