Будалите в страната на Буда!

Будалите в страната на Буда!


Будалите сме ние в страната на Буда!
Баби ходят с пистолети пенсията да опазят, а тя една пенсия, че дават им по 250 лева, а те се усещат като 50 лева!

Бандитите грабят банкомати и селски пощи!
Наводнения в страната, а хората с унищожен поминък и наводнени домове! Обезлюдяват се погранични региони, колят се стада безчет!
Субсидията за месните феодали пак е намалена, но пък зърното им се изнася от нивата на кораба във Варна, а от там накъде, един Бойко само знае!
Няма ден, в който някой да не протестира!

Иначе всичко е на късмет в страната, ако не спечелите докато търкате талони може да участвате в националната лотария на НАП, но все пак ще Ви напомнят, че всяка печалба се облага с данък!
Данък плащаме и ние, а той все се вдига, вдигат се и цените на храната и лекарствата, вдигат се цените на тока и водата, а газта така ще вдигне цените на парното и топлата вода и такива ще са цените, че хората ще ходят като попарени!

Efekt 2

Протести, митинги и стачки на Борисов му идва да им изпрати няколко чистачки да ги изметат, но по-добре им е да мълчат!
Стачкуват писатели и дисиденти, а Борисов очаква от Китай комплименти!
И така керванът си върви, а народът ни намаля с демографска криза, бедност и болести!
Ти остави си отпуска и излез, държавата ще почива, а бабата с пистолета вересия пак ще си направи, а дали ще си плати един Бойко само знае!

Корупцията била нещо като усещане, а бедността си е усещане !
Дали сме будали преценете сами, аз лично се чувствам будала, откакто Буда е във властта!

Време е боклука да изхвърлим а ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.