Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Будителите днешни

Будителите днешни


Будителите днешни обявени от системата ни са за грешни !

Учители и журналисти, всякакви певци и артисти опитват се да развиват обществото в патриотизъм и гордостта на нацията да върнат на хората по челата да си вдигнат те главата !

Уви системата ни ги убива, моралът деградира, нацията се топи, а идеалът за спасение на нацията се превръща в химера, в която никой не вярва ! Времената са такива, че средствата на комуникация помежду хората замениха живият контакт и всичко е мобилно или в интернет, а там всичко се контролира и най-малкият писък на недоволство ви заделя за постоянно наблюдение от системата !
Вече няма събори и сборове където хората танцуваха, пееха и се събираха големи групи на едно място !

Властта се страхува от големи групи хора, защото народното недоволство е голямо и може да пламне въстание !
Именно затова всички по-будни със силно изявена гражданска и родолюбива позиция са мачкани и репресирани, наблюдавани и дори оцеляват в контролирани среди !

Системата се грижи за властта и ако някога е имало Държавна Сигурност днес имаме НСО, ДАНС, ГДБОП, МВР и още много знайни и незнайни структури, които се грижат за вашето робство !

Грижат се вие винаги да сте в несгода за да нямате време да мислите за глупости като свобода, плурализъм, да нямате време да развивате идеали, а за духовност и дума не бива да става !
Пълна подмяна на ценностите – фолклорът и обичайте ни, които са ни съхранили като народ през вековете !

Публично се екзекутират дръзналите за назидание на останалите моралисти и идеалисти !
Когато се отнеме на един народ ценностите, когато Ви отнемат гордостта и загубите националната си принадлежност придобили вече други ценности, вие сте обезличени като народ и превръщате се в стадо, което лесно може да бъде разединено или унищожено !

Икономическите вериги, с които всички са приковани не могат да бъдат прекършени, защото вече няма ние, а има само аз и системата, а тя ни убива един по един ! Свободата на словото е заглушавана !
Правото на справедливост липсва !

Възмездието не идва !
Народът е обгрижен с битовизъм и оцеляване !
Будителите днешни са поставени в изолация от обществото и точно тук е ключът в разделението !

Заключени в домовете си зад четирите стени на кредитът си живеем заедно, но сме разделени, не се познаваме, не се обичаме, не сме единни и така системата ни контролира !
Будители, които водят протести са фалшиви герой на системата обучени да яхват народното недоволство и после хайде кой от къде е, че сте на работа и битовизмът ви стяга за гърлото !

Оцеляването и бедността са най-големите бичове в този комерсиален свят като духовността и свободата на духа не кореспондират с матрицата, в която се намира всеки един от нас !

Дори да се пробудиш в мрака системата ще властва над теб и твоето съществуване без значение дали си богат или беден системата се намесва и създава хаос в твоят вътрешен свят !

Дали ще нахлуе в животът ти или в заводът ти няма значение и системата е тази, която няма кой да я съди, няма кой да я спре на практика !

Но на един период от време системата прави избори кой да я управлява и тогава вие можете да гласувате и да промените моделът на системата, може би евентуално, ако изборът ви не е опорочен, подменен или фалшифициран един Бог знае още какво !

Така апатията след всеки избор става по-силна, но винаги има Будители, винаги има хора с идеали за чиста и свята република като Левски например, които вярват – надяват се, че робът може да скъса веригите и да поиска по-светло бъдеще за себе си и децата си !

Така Будителите не вярват, че системата, която е изтъкана от хора като вас и хора, които имат същите потребности не искат да живеят също като вас по-добре !

Затова Вярвайте в промяната, търсете я и тя ще ви намери системата, която ни убива сме ние, нашите братя, сестри, нашите приятели, нашите съседи и всички ние заедно правим това, което се нарича народ !
Бъдете будители, защото докато не се събудим всички няма да има нито народ, нито нация !

Системата ли, ако всички сме и я дигнем тя ще застане до нас, защото не управляващите, а системата е тази, която управлява !
Ако системата ни убива то това е по заповед на тези, които я управляват !

Какво ще кажете да сменим тези, които управляват системата?
Време е да изхвърлим боклука от властта, време е държавата ни да се управлява от истински патриоти и хора милеещи за народът и нацията си!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.