Бунтът на глада

Бунта на глада bunt, bunta, Стефан Пройнов


Бунтът на глада наближава

Гладен човек – жив дявол!
На дяволи ни обърнаха и бунтът няма да закъснее като скоро може и кръв да се пролее !
Да пази Господ от това, но и Господи не се търпи това !
Ставам сутрин гневен, беден и разорен, ставам всяка сутрин с гняв ден след ден ! Няма как да ме накарате да мразя другите като мен, не мразя циганинът дето е ограбил за пари, не мразя и турците заради техните деди, не мразя и тези, които бягат от войни, а мразя тези в министерските кресла, мразя онези с депутатските заплати, мразя цялата проклета структура на партийната им номенклатура ! И как да не ги мразя тези политици накацали като лешояди по Българският лъв и с криви клюнове късат и кълват !

Крякат по между си, а са на една софра на която всичко е на Българинът от гърба ! Мразя ви от дъното на сърцето и душата ми крещи в мен „искам да се саморазправя“, но съм сам в моята омраза !
Сам съм събудил се преди другите в стаята изпълнена с мрак и грозни сенки и искам аз да изкрещя, но на другите ще разваля съня !

Efekt 2

Ставам сутрин с омраза, лягам с нея, а през деня гледам скъпи возила, а в тях сте вие тези, които ограбихте народът и страната, тези заради които нощем ставам с омраза ! Мамка Ви, народа се пробужда и всеки ден гледам как на блока до нас отсреща все повече хора стават сутрин в тъмните зори, пушат нервно на терасата цигара, псуват ви като мене и всички се събуждаме с омраза ! Не мразя строят нито хората, нито държавата, мразя тези по министерските кресла, тези със законите на робството, тези с фирмите големи, които създават истинските проблеми !

Ставам сутрин с омраза и гледам светнали прозорци отсреща в блока и разбирам, че не сме един и двама, а ние сме милиони разберете и скоро ще се съберем да покажем своята омраза таз, с която народът сутрин става !

Това не е език на омраза, това е животът ни всеки ден – работим като роби за да купим хляб на идният ден, а до кога ще търпим ли, скоро ще ви обясним, но дано обаче първо народът разбере, че без протест властта няма лесно да се даде !

Ако мразиш сутрин, вечер и ти като мен мястото ти е до мен, рамо до рамо да излезем милиони да видите тогава що е сила, що е гняв и Борисов 3 да си отиде пак, но този път няма да има прошка нито милост разберете щом вие ни щавите без капка милост ще ви се върне мерзостта, ще ви се върне разберете !
Аз мразя всеки ден и всеки час и мисля да им им го кажа на площада!
Ще дойдете ли и вие да им го кажем лично този път без пощада!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.