изпрати новина
Водещи новини

Бунтът на глада

Бунта на глада bunt, bunta, Стефан Пройнов


Бунтът на глада наближава

Гладен човек – жив дявол!
На дяволи ни обърнаха и бунтът няма да закъснее като скоро може и кръв да се пролее !
Да пази Господ от това, но и Господи не се търпи това !
Ставам сутрин гневен, беден и разорен, ставам всяка сутрин с гняв ден след ден ! Няма как да ме накарате да мразя другите като мен, не мразя циганинът дето е ограбил за пари, не мразя и турците заради техните деди, не мразя и тези, които бягат от войни, а мразя тези в министерските кресла, мразя онези с депутатските заплати, мразя цялата проклета структура на партийната им номенклатура ! И как да не ги мразя тези политици накацали като лешояди по Българският лъв и с криви клюнове късат и кълват !

Крякат по между си, а са на една софра на която всичко е на Българинът от гърба ! Мразя ви от дъното на сърцето и душата ми крещи в мен „искам да се саморазправя“, но съм сам в моята омраза !
Сам съм събудил се преди другите в стаята изпълнена с мрак и грозни сенки и искам аз да изкрещя, но на другите ще разваля съня !

Ставам сутрин с омраза, лягам с нея, а през деня гледам скъпи возила, а в тях сте вие тези, които ограбихте народът и страната, тези заради които нощем ставам с омраза ! Мамка Ви, народа се пробужда и всеки ден гледам как на блока до нас отсреща все повече хора стават сутрин в тъмните зори, пушат нервно на терасата цигара, псуват ви като мене и всички се събуждаме с омраза ! Не мразя строят нито хората, нито държавата, мразя тези по министерските кресла, тези със законите на робството, тези с фирмите големи, които създават истинските проблеми !

Ставам сутрин с омраза и гледам светнали прозорци отсреща в блока и разбирам, че не сме един и двама, а ние сме милиони разберете и скоро ще се съберем да покажем своята омраза таз, с която народът сутрин става !

Това не е език на омраза, това е животът ни всеки ден – работим като роби за да купим хляб на идният ден, а до кога ще търпим ли, скоро ще ви обясним, но дано обаче първо народът разбере, че без протест властта няма лесно да се даде !

Ако мразиш сутрин, вечер и ти като мен мястото ти е до мен, рамо до рамо да излезем милиони да видите тогава що е сила, що е гняв и Борисов 3 да си отиде пак, но този път няма да има прошка нито милост разберете щом вие ни щавите без капка милост ще ви се върне мерзостта, ще ви се върне разберете !
Аз мразя всеки ден и всеки час и мисля да им им го кажа на площада!
Ще дойдете ли и вие да им го кажем лично този път без пощада!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*