изпрати новина
Водещи новини

Бунтът на машините или как се калява стоманата

Бунтът на машините или как се калява стоманата Стефан ПройновТова не е поредната серия на терминатор, това е просто поредната тренировка на Българското опълчение !
Бунтът на машините или как се калява стоманата!

За тези, които не знаят в България, има създаден отряди за взаимопомощ във всички градове !

Това са мъже и жени, млади и стари, които са се пробудили и са прозрели истината каквато е, а не тази от телевизорите и сайтовете, не тази от вестниците и тази за която всички Ви говорят !

Това са хора на които инстинктите за самосъхранение са се отключили, хора, които искат да спасят семействата си, децата си и родината си !

И ако НЕдай си Боже се случи нещо страшно в нашата страна хората ще се делят на два типа – подготвени и неподготвени !

Тук не става дума колко сте богати или колко сте умни и кого познавате, защото най-лошото може да ни връхлети за часове и тогава целият свят, който познаваме ще се преобърне наопаки !

В едни такива времена само подготвени физически и психически хора ще могат да оцелеят, но не и сами !

Без тактически умения, без командване и координация, без разузнаване и точна военна и адекватна преценка всички се загубени!Бунтът на машините или как се калява стоманата Стефан Пройнов
Кой може да Ви помогне в такъв момент, кой?
Армията ни е непригодна дето се казва „те кубинките не могат да си обуят“!
МВР и кубинките не могат да си обуят, защото ги нямат дори !
Когато около Вас е хаос и паника кой ще Ви помогне, кой?Бунтът на машините или как се калява стоманата Стефан Пройнов

Има отговор на този въпрос и той е Вие самите, ако днес сте тренирали и сте получили елементарни военни познание шансовете се повишават и то значително, ако сте част и от подготвена група шансовете Ви нарастват още, ако тази група е съвкупност от хиляди такива групи!
Шансовете на Вас и на вашето семейства и дори на Отечеството Ви нарастват значително !

Така накратко кой може да Ви помогне да спасите семейство и род, и Родина – Войнски съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ са две организации, в които редица се вливат всеки ден хора, които са прозрели, че е по-добре да си подготвен, отколкото не в такава ситуация !Бунтът на машините или как се калява стоманата Стефан Пройнов

Организират се такива мероприятия в цялата страна на които на всички членове и симпатизанти се показват техники за самоотбрана, тактически техники и се организират военизирани тактически мероприятия под зоркото ръководство на техните командири и ръководители !

Това не са игри на война, това са реални ситуации, които се отработват и се отиграват в пресечени местности и са напълно реални ! Младите опълченци се шегуват помежду си, че са като машини – тренират тела и дух, създават правилните навици в себе си и околните дисциплина и самодисциплина и това са някои от качествата, които развиват в себе си ! Тези качества заедно с уменията им да боравят с различни ИЗРАЗНИ СРЕДСТВА в екстремни условия ще ги направят живи това е !

Тях няма да ги видите по митинги или протести, тях няма да ги видите да подкрепят някой партия, тях няма да ги видите на улицата, защото те са по планини и гори, по хижи и пресечени местности, те се готвят за най-лошото, готвят се да живеят !
Както се казва най-страшното нещо е животът, не смъртта – никой не се е отървал жив от живота !

Тези хора се готвят да живеят и след Вас господа продажни политици, готвят се да живеят и след Вас алчни егоисти, готвят се да живеят !
Оцеляват само силните духом казват те, но ние казваме, че оцеляват само подготвените за това и те ще бъдат, не ние !

Шеговито ги наричаме машини, защото техните тела са като машини и те могат да понесат всички натоварвания на техните командири и на средата, в която се намират, но това не става с приказки, а с много усилия и време насочени в правилната посока!
Техните инструктори ги подготвят за ръкопашни схватки, подготвят ги за самоотбрана и им преподават тактически и военни умения, които ги превръщат в добре смазани машини !
Случайно или не и аз бях там, случайно или не попаднах в техният лагер и мога да ги нарека, че те са една добре смазана бойна машина !
Бунтът на машините или как се каляваше стоманата са фрази, но когато настъпи момента техните шансове са по-големи от Вашите !
Ако ти пука и искаш да помогнеш на себе си или отечеството си или на тези хора ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*