Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Българите – икономически емигранти

Българите - икономически емигранти

Икономически емигранти
За 10 години в България са направени около 6 милиарда евро инвестиции. Кофти момент е, че паричния поток на парите на българите в чужбина е повече, отколкото са инвестициите.

Най-много икономически емигранти имаме в САЩ, Испания, Гърция, Англия. Като нямаме стабилна и работеща икономика ще имаме бягащи от страната млади хора. Не остават да работят в нас, а бягат в чужбина.

Берат ягоди в Англия и Испания, маслини в Гърция, бачкатори в промишлеността на САЩ. С какво ще задържим младите в нас?
Едва ли с Истанбулската конвенция.
И преди 10 ноември имаше проститутки, педер@си, но нито една медия не им обръщаше внимание. Времена.
Дано се направи техническа революция и да тръгнат нещата! Да си възстановим държавността и икономиката и отново да сме номер 1 на Балканите.

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.