изпрати новина
Водещи новини

България е в задният двор на Европа

 България е в задният двор на Европа


Европа на две скорости ли?
Борисов успя да превърне България в септична яма, второ мнение по темата няма. Какво донесе ни тази шибана Демокрация?

Гетата се разрастват със силата на епидемия и грози ни мигрантска пандемия !
Всичката измет де е по света ще се складира в нашата страна! Сега здравите ни имигрират, болните умират и тече нещо като приватизация на болниците на тази нация !

Закриват се училища по малките населени места, народа е в ликвидация, затрива се умишлено тази нация!

Превръщаме се от народ с велика държава в територия на пазара! Голямата Демокрация на нищото ще каже някой да, но за Бога не е така !
На времето имаше десет чешми от който да си напълниш вода, а сега е друго!

Сега пак има десет чешми обаче има либерализация на пазара и сега има десет човека от който можеш да си купиш вода и това на практика е тази шибана Демокрация !

След като направят и тази приватизация на болниците в страната вкупом с многото хотели ни остава да приемем болните на другите страни и от туризъм да преминем към старческите домове на килограм. Борисов ще поиска на Европа и умиращите пенсионери без капка свян и срам !

Важното е да има евро пари, а народът да измира, така му се пада на този лош материал – да живее в септична яма, накратко казано в канал! Борисов се похвали в Мюнхен, че българската икономика не е заплаха за европейската и че „сме си написали домашното, нали“? Какво означава ти сам се сети !

Дали превърнаха страната ни в септична яма, която се намира в задният двор на Европа преценете сами, но в кенефа живеем и аз, и ти?

Време е за радикална Демокрация, която да измете тази хунта, която прави здравната Ви приватизация, която изтребва народът Български и тази нация !
Време е за радикална Демокрация иначе скоро няма да има нация !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*