Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Българка спечели Miss Europe Global

Българка спечели Miss Europe Global

Красивата българка Лидия Иванова стана победителка в конкурса „Miss Europe Global“, който се проведе преди часове в Ню Йорк, САЩ

Нашето момиче плени журито освен с перфектни мерки, с интелект, свежа програма за вечерта на талантите и с чувството си за хумор.

„Направо не мога да повярвам,че спечелих. Не мога да ви опиша колко невероятно е чувството да представям моята красива родина България и да получа короната в престижния конкурс „Miss Europe Global“.Благодаря на всички, които ме подкрепяха“, изля чувствата си русата амбиция на страницата си в социалната мрежа.

Българка спечели Miss Europe Global

Лидия не е просто една хубава опаковка. Тя живее от години в Америка, но там е за да учи медицина. Успяла да е да създаде връзки в най-елитните шоу среди в Америка и е чест гост на партитата на популярните муцуни. Тя хвана окото дори на претенциозния Джъстин Бийбър.
Източник: velikabulgaria.eu/

Ние от Blife.eu ще добавим следният коментар: Хубава сме, умни сме, защо не се гордеем от този факт! Време е да вдигнем глава и да повдигнем националното си самосъзнание!

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Красивата българка Лидия Иванова стана победителка в конкурса „Miss Europe Global“, който се проведе преди часове в Ню Йорк, САЩ Нашето момиче плени журито освен с перфектни мерки, с интелект, свежа програма за вечерта на талантите и с чувството си за хумор. „Направо не мога да повярвам,че спечелих. Не мога да ви опиша колко невероятно ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 4.9 ( 1 votes)
0