Българската Визия

Българската Визия


Българската Визия

Визията е променлива величина, зависимост, време и пространство или от гладна точка!

Не е правописна грешка – гладният по друг начин вижда нещата!
В крайна сметка ние виждаме и чувстваме със сетивността в средата, но когато има дисбаланс в средата се нервираме, но никой не говори когато има дисбаланс в нас какво се случва и дали това не влияе на преценката на това, което възприемаме и как го чувстваме и виждаме!

Ситият на гладният не вярва, казват и са прави за това!
Именно заради този факт никога богатите не живеят на едно място с бедните, нали е така от дълбока древност досега?
Защото бедните завиждат и носят само проблеми ще кажат някой богати на пари, нали?
Затова и с патриотизъм и родолюбие няма да стане !

Време е да обърнем всичко наопаки !
Време е не да променяме света, а самите нас, време е да станем егоисти ! Егоисти ви казвам там е разковничето !

Efekt 2

Обичаме ближният си не заради него, а заради самите нас, защото с този човек се чувстваме добре!
Обичаме родното си място не защото сме родени там, а защото се чувстваме добре там !
Обичаме домът си, защото се чувстваме добре в него и ни е приятно като всичко, което го правим не е за хората, а заради самите нас, не е ли така ? Време е да станем егоисти ви казваме и ще се опитаме дори да ви убедим в това !
Купуваме си скъпи коли и дрехи щото ни е кеф, нали всичко за кефа е щом можем да си го позволим?
Кефът цена няма, нали ?

Има една Арменска поговорка: „Обичай себе си“!

Прави са Арменците след като не обичаш себе си и не цениш твоят труд как ще накараш другият да те оцени теб и трудът ти по-скъпо ?

Евтина работна ръка и ниска заплата докато работите АНГАРИЯ – (според Уикипедия: Във Византия и България ангарията означава задължението на зависимите селяни да работят определени дни на феодала, или да участват в строежа на пътища, мостове и крепости.) Ниска Ви е заплатата, защото Вие сте избрали да работите за толкова, а да сте видели някой Европеец да работи за 260 Евро?

Не, нали, няма и да видите !
Излизаме сред природата, а там е мръсно – изчисти и никога не цапай така възпитавай и ще живееш на най-чистото място ще се учудиш колко е заразителен личният пример !

Ако всички ние обичаме природата и връзката с нея ще спрем да замърсяваме, нали за да ни е кеф?
Ние трябва сменим визията си, а не да ни говорят политиците за нея ! България трябва да бъде променена, ние сме България! Егоизмът е в основата на богатите – да ви експлоатират, крадат и да ви мамят, ако станем и ние егоисти какво следва питаме?
Егоисти в добрият смисъл – да искаме по-добро здравеопазване за нас самите, да поискаме по-добра храна за нас самите, да поискаме по чист въздух за нас самите, да поискаме правов ред, дисциплина и ред за нас самите за да се чувстваме по-удобно и да ние готино!

Внесохме си Демокрация от уредените страни, но не пожелахме да се уредим ние самите за да ни е готино и трябва ние да станем егоисти в добрият смисъл на думата !

Трябва да се научим сами да правим животът си по-хубав и по-лек !
Стига сме вярвали в месии, които ще дойдат да ни оправят като те идват да оправят себе си, защото са по-големи егоисти, а ние сме наивници като вярваме, че някой ще направи нещо добро за нас самите!

Никой не милее повече за вас от вас самият, а това си е чиста проба егоизъм ! И така вековете помнят всякакви манипулации, с който от хилядолетия някой ви обяснява, че ще ви даде формулата докато вие му слугувате! Нека обърнем нещата, нека погледнем в нас самите, там е щастието !
ЛАО ДЗЪ КАЗВА: ”Дай на човека риба и ще го нахраниш за един ден. Научи го как да лови риба и ще го нахраниш за цял живот.”

Ние ще добавим, че ако искаш да убиеш някого дай му политическа партия, която да му даде две риби и той ще умре от глад докато си моли пак да му дадат две риби!

Станете егоисти, ловете риба и научете децата си да ловят риба и комшията, и съседа отдолу, и от роднините така няма да има нужда от онези, които идват веднъж на две или четири години да ви обещават риба!

И така никой не може да разкъса веригите на робството ви – те са в умът ви, в съзнанието ви и всички сме роби, робувайки на нещо – амбиции, кариера, власт и страх като списъкът е дълъг, но единственото, което ни прави роби е егоизмът!

Именно и той ще ни спаси, но стига да обърнем нещата ! Не визията за България ще промени хората, а хората трябва да променят себе си така и България ще се промени и визията за България ще се промени във възприятията на хората по света за нас !

Дали не е време за егоизъм, как мислите – онзи добър егоизъм в позитивният смисъл?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.