изпрати новина
Водещи новини

Българските и румънските депутати – последни по доход в Европа

Българските и румънските депутати - последни по доход в Европа


Българските и румънски депутати са последни по доход в Европа. Това пише ирландският сайт „Thejournal.ie”, цитиран от Нова телевизия. Изданието публикува заплатите, които получават парламентаристи във всички европейски страни, но също така и някои европейски премиери и президенти, като Ангела Меркел.
Изследването е фокусирано върху брутната печалба.

Според информацията българските депутати се нареждат на предпоследна позиция по доход, следвани от румънските си колеги. На челна позиция е Италия, където доходът на депутат е 125 220 евро на година, което е четири пъти повече от тази на един жител на страната (29 599 на година).
В Гърция един депутат печели 61 620 евро годишно средно, което е три пъти повече от средния доход на гръцки граждани – 18 331 евро. На дъното на класацията се намират румънските и българските депутати, чиито заплати не надхвърля 20000 евро годишно.
Източник: m.24chasa.bg

Ние от Blife.eu ще кажем, че живи да ги оплачем нашите депутати с такива ниски доходи !
Като гледам няма свободни места за депутати в бюрото по труда !
И как така им се събра в устите на медиите така милно и жално да опишат тази печална депутатска ТРАГЕДИЯ! Имат си шофьори и служебни коли, плащат им за командировки и визити в чужбина, навсякъде ядът и пият за сметка на някого или на държавата и сега живи да ги оплачем !

И как така сме ги изпратили там да изпълняват волята на народа, а те как я изпълняват милите? Да вземем например референдумът на Слави Трифонов, който има задължителен характер, защото народът е над всички и всичко в тази страна?
Да ама не, както казваше един покоен журналист !

Народа се разпореди на референдума на народните избраници, а те сега се правят на глухи, правят се на неми, правят се на бедни, правят се на заети, на всичко се правят само не на народни избраници и така ще е докато гласуваме за политически партии, а не за личности !
Така е докато гласуваме за политическата мафия, а не за хора и идеи !
Още малко народът ще трае и после хайдушко хоро ще се играе !

Тази политическа класа отказва да признае гласовете на 3,5 милиона !
Отказва да се подчини на своят работодател, на своят истински господар, защото тяхната власт е дар от този народ !
Три милиона и половина българи казаха какво искат и как да стане, но правителството с трикове и процедури закони бави, правят се на луди като пак си гласуваха субсидия по единадесет пари след като народът им заповяда да е лев и нито повече !

Сега ниски им били заплатите, но дано поне са им яки гърбините след като се съберем всички ние за да им напомним, че има Видовден и не може така с лека ръка да се гаврят с народната воля, защото глас народен, глас Божи !
А когато суверена говори трябва да се слуша неговата воля иначе нещата ескалират и депутати емигрират, мигрират или в Пирогов се позиционират !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*