изпрати новина
Водещи новини

Българското опълчение

Българското опълчение Стефан Пройнов
Българското опълчение е военна част от състава на действащата Руска армия на Балканския полуостров, в която българи-доброволци и руски военнослужещи се сражават на страната на Русия срещу Османската империя в Руско-турската война(1877 – 1878) за Освобождение на България.

През лятото на 1877 г. още броят на опълченците достига 7 400. Днес има ли Българско опълчение у нас ?
На практика ние не сме във война официално с никоя държава и няма нужда от такава структура, която да подпомага армията ни с доброволци готови да се сражават за родината си ! Не сме във война с никого факт !
Както е факт, че нямаме и армия !

На практика хората се мобилизират при условие на директна заплаха за тях, семействата им, държавата им и територията на страната ни ! Както и при пряко нахлуване на чужди сили през суверенните ни териториални граници без значение дали са сухопътни или морски !
На практика обаче суверените ни граници са ежедневно атакувани от огромен брой хора нахлуващи в страната ни факт !

На практика срещу хората в страната ни се извършва геноцид от правителството в последните десет години, в който населението ни дава повече жертви от страните където се водят военни действия дори – факт ! Народът ни е под смъртна заплаха и оцелява трудно – факт !
Имаме всички практически фактори за създаване на Българско опълчение !
И хората, които са се пробудили вече се сдружават и на малки групи сформират отряди за взаимопомощ помежду си и такива практики се наблюдават в структурите на БНО „Шипка“ и Войнски съюз „Васил Левски“ в цялата страна !

Тук не става дума за диверсантска дейност или реални военни действия, а тук става дума за един вид подготовка и обучение в самоотбрана, хората се запасяват с храна, вода и стоки от първа необходимост !
Хората са видели, че не могат да разчитат на държавата и са взели съдбата си и тази на децата си в свой ръце !
Оцеляването на всеки жив индивид на планетата е първостепенно за него без значене дали е човек, животно или насекомо като всички искаме само едно – да живеем !
И когато държавата те поставя в невъзможност да оцеляваш хората търсят вариант и го намират !
Държавата абдикира от задълженията си, армията абдикира от задълженията си, структурите абдикират от задълженията си и нормалната реакция на хората е да търсят своето оцеляване за да продължат родът си, за да спасят страната си, за да запазят териториалната независимост на родината си !
Ето защо в България има Българско опълчение – те пазят границата ни, те си помагат, обменят информация по между си, учат се на спасение !Българското опълчение

Дето се казва и аз бях там и видях с очите си, чух с ушите си как си говорят хората и какво правят от рецепта за приготвяне на зимнина до техника за самоотбрана и тактически обучения за напредналите, как да обезоръжат враговете на страната ни отвън и отвътре !
Днес медиите се правят, че това не съществува, че няма десетки хиляди хора верни на отечеството си готови да бранят родината си, семействата си и децата си !
Повярвайте ми те са тук и съществуват, те са между вас, хора с всякакви професии, хора, които в нужда ще се притекат на помощ, хора като мен и теб, който са отворили съзнанието си, сърцата си, разумът и са намерели сродните си души в една нова вселена наречена чиста и свята народна република България !
Ако искате да бъдете част от процесът за спасение на България можете да се запишете в редиците на Българското опълчение ТУК !Българското опълчение Светлозар Минов , Стефан Пройнов
Можете и да останете част от пейзажът, който все повече се променя, но аз реших да управлявам съдбата си сам и с моите братя и сестри от Българското опълчение!
Ти избираш, аз за себе си и семейството си избрах и съм горд от това, че съм част от решението на проблема, а не от самият проблем !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*