изпрати новина
Водещи новини

Българското опълчение

Българското опълчение Стефан Пройнов


Българското опълчение е военна част от състава на действащата Руска армия на Балканския полуостров, в която българи-доброволци и руски военнослужещи се сражават на страната на Русия срещу Османската империя в Руско-турската война(1877 – 1878) за Освобождение на България.

През лятото на 1877 г. още броят на опълченците достига 7 400. Днес има ли Българско опълчение у нас ?
На практика ние не сме във война официално с никоя държава и няма нужда от такава структура, която да подпомага армията ни с доброволци готови да се сражават за родината си ! Не сме във война с никого факт !
Както е факт, че нямаме и армия !

На практика хората се мобилизират при условие на директна заплаха за тях, семействата им, държавата им и територията на страната ни ! Както и при пряко нахлуване на чужди сили през суверенните ни териториални граници без значение дали са сухопътни или морски !
На практика обаче суверените ни граници са ежедневно атакувани от огромен брой хора нахлуващи в страната ни факт !

На практика срещу хората в страната ни се извършва геноцид от правителството в последните десет години, в който населението ни дава повече жертви от страните където се водят военни действия дори – факт ! Народът ни е под смъртна заплаха и оцелява трудно – факт !
Имаме всички практически фактори за създаване на Българско опълчение !
И хората, които са се пробудили вече се сдружават и на малки групи сформират отряди за взаимопомощ помежду си и такива практики се наблюдават в структурите на БНО „Шипка“ и Войнски съюз „Васил Левски“ в цялата страна !

Тук не става дума за диверсантска дейност или реални военни действия, а тук става дума за един вид подготовка и обучение в самоотбрана, хората се запасяват с храна, вода и стоки от първа необходимост !
Хората са видели, че не могат да разчитат на държавата и са взели съдбата си и тази на децата си в свой ръце !
Оцеляването на всеки жив индивид на планетата е първостепенно за него без значене дали е човек, животно или насекомо като всички искаме само едно – да живеем !
И когато държавата те поставя в невъзможност да оцеляваш хората търсят вариант и го намират !
Държавата абдикира от задълженията си, армията абдикира от задълженията си, структурите абдикират от задълженията си и нормалната реакция на хората е да търсят своето оцеляване за да продължат родът си, за да спасят страната си, за да запазят териториалната независимост на родината си !
Ето защо в България има Българско опълчение – те пазят границата ни, те си помагат, обменят информация по между си, учат се на спасение !Българското опълчение

Дето се казва и аз бях там и видях с очите си, чух с ушите си как си говорят хората и какво правят от рецепта за приготвяне на зимнина до техника за самоотбрана и тактически обучения за напредналите, как да обезоръжат враговете на страната ни отвън и отвътре !
Днес медиите се правят, че това не съществува, че няма десетки хиляди хора верни на отечеството си готови да бранят родината си, семействата си и децата си !
Повярвайте ми те са тук и съществуват, те са между вас, хора с всякакви професии, хора, които в нужда ще се притекат на помощ, хора като мен и теб, който са отворили съзнанието си, сърцата си, разумът и са намерели сродните си души в една нова вселена наречена чиста и свята народна република България !
Ако искате да бъдете част от процесът за спасение на България можете да се запишете в редиците на Българското опълчение ТУК !Българското опълчение Светлозар Минов , Стефан Пройнов
Можете и да останете част от пейзажът, който все повече се променя, но аз реших да управлявам съдбата си сам и с моите братя и сестри от Българското опълчение!
Ти избираш, аз за себе си и семейството си избрах и съм горд от това, че съм част от решението на проблема, а не от самият проблем !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари