Васил Божков: Вие бъдете смели, аз ще ги накажа!

Васил Божков: Вие бъдете смели, аз ще ги накажа!


Всички обещават възмездие, но после бързо забравят обещанията си, осребряват вашите надежди. Истината е, че само Васил Божков има силата на духът да ги накаже.

Само Божков има волята и мотивацията да го направи. Те не могат да го купят, нямат какво да му предложат, а той с враговете народни не преговаря. На практика за първи път в България се появява човек, който е готов да размаже мафията и да въведе ред и стабилност, да върне справедливостта .

Да бъдем смели, длъжни сме да го подкрепим него и „Българско лято“ в бюлетината с номер 15. Божков не го прави за пари или власт, не го прави за да има облаги, а напротив той харчи пари от своите за да вдигне българският дух и да ни поведе към промяна не към подмяна. Той е единственият бизнесмен, който се е опазил от мафията и държавата и знае как работят и познава механизмите им, знае слабите им места и това го прави опасен за мафията. А щом мафията се страхува има защо. Време е за смелост, време е за национално обединение за спасени на България и всички българи по света.

Efekt 2

Да си върнем България от лапите на хунтата и мафията и кой, ако не Васил Божков, може да гарантира това? Купуването и продаването на гласове е престъпление, а негласуването не е или престъпление когато си пасивен мафията възтържествува. Време е за дела и всички ние сме отговорни за бъдещето на страната ни.

Това е лична мисия, казва Васил Божков, нека бъде и наша, нека всички заедно го подкрепим в битката му срещу народните изедници в борбата му за една чиста и свята република. „Българско лято“ с бюлетина номер 15 не е решение, а това е просто задължение на всеки, който има малко разум или ум, на всеки, който милее за страната ни и не иска да сме колония, не иска децата му да се раждат в робство и бедност, не иска Борисов и хунтата да продължават!

Нека всички ние да се обединим и с номер 15 да го подкрепим. Времето е в нас и ние сме във времето, казва Васил Левски, но няма много време, бъдете смели! Васил Божков казва „идвам“ и нека го върнем, а с него да си върнем честта и достойнството, да си върнем България!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.