ВИЖТЕ БРУТАЛНАТА ИЗМАМА!

ВИЖТЕ БРУТАЛНАТА ИЗМАМА!

ВИЖТЕ БРУТАЛНАТА ИЗМАМА!
Правителството крие истината, че те са в престъпна схема !
Масово в градовете върви подмяна на електромери и до тук добре, ама нали се сещате, че една фирма е внесла от Китай един милион електромери по 10 лв. и си ги е продала пак на себе си по 100 лв.! Държавата си затваря очите естествено, но има и друго – пред всеки жилищен Блок има по двама чичковци с абревиатура на дрехите – на местното електроразпределително дружество свалят електромери и слагат такива!

Някой знае ли какво пише на старите и какво се въвежда на новите ! А някой идва ли му на ума, че утре данните Ви ще бъдат манипулирани и така сметките Ви ще скочат драстично с безконтролно поведение на фирмата и няма и кой да я контролира ! Все пак електромерът си е техен и те си го сменят както и най-вероятно сменят Вашите данни с други !

Практиката показва до сега, че след всяко сменяне на електромерът после разходите Ви за същата енергия нарастват с 10% и така ! Както казва Лиляна Павлова преди години за високите сметки за ток „когато хората излязоха да протестират във Варна и в други гласове ще се посърдят малко и ще свикнат“ и е права жената и за винетките така беше.
Някой сега да протестира, някой някъде да стачкува, няма?

Efekt 2

Е наведена глава сабя не я сече, но пък от ток всеки може да умре или поне от високата цена скоро ще Ви се наложи да правите икономии я от храна, я от лекарства ! И така заплатите същите, цените на храната се вдигат с 80%, цената на Водата Ви я вдигат от цена на кубик 4 стотинки на места вече ще бъде 3,20 даже може и да бъде минерализирана или дори с радиация !

Сега и големият скок в цените на тока идва, а като вдигнат тока всичко се вдига !
Още по-скъпа вода и храна и всичко ще е още по-скъпо !
Ето как Ви прецакват, а всички ние си мълчим и псуваме на касите когато го платим, защото а не си платил я ще ти резнат тока, я водата ще спрат!
Безконтролно е думата зад която се скрива поредният грабеж !
Ето как Ви прецакват !
Време е гражданите да участват активно в управлението на страната, време е за пряка демокрация и хората да участват чрез граждански общества в процесите на страната иначе !
Ние пак ще Ви кажем как Ви прецакват и какво от това, нали прецакват така и нас !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.