изпрати новина
Водещи новини

ВИЖТЕ БРУТАЛНАТА ИЗМАМА!

ВИЖТЕ БРУТАЛНАТА ИЗМАМА!

ВИЖТЕ БРУТАЛНАТА ИЗМАМА!
Правителството крие истината, че те са в престъпна схема !
Масово в градовете върви подмяна на електромери и до тук добре, ама нали се сещате, че една фирма е внесла от Китай един милион електромери по 10 лв. и си ги е продала пак на себе си по 100 лв.! Държавата си затваря очите естествено, но има и друго – пред всеки жилищен Блок има по двама чичковци с абревиатура на дрехите – на местното електроразпределително дружество свалят електромери и слагат такива!

Някой знае ли какво пише на старите и какво се въвежда на новите ! А някой идва ли му на ума, че утре данните Ви ще бъдат манипулирани и така сметките Ви ще скочат драстично с безконтролно поведение на фирмата и няма и кой да я контролира ! Все пак електромерът си е техен и те си го сменят както и най-вероятно сменят Вашите данни с други !

Практиката показва до сега, че след всяко сменяне на електромерът после разходите Ви за същата енергия нарастват с 10% и така ! Както казва Лиляна Павлова преди години за високите сметки за ток „когато хората излязоха да протестират във Варна и в други гласове ще се посърдят малко и ще свикнат“ и е права жената и за винетките така беше.
Някой сега да протестира, някой някъде да стачкува, няма?

Е наведена глава сабя не я сече, но пък от ток всеки може да умре или поне от високата цена скоро ще Ви се наложи да правите икономии я от храна, я от лекарства ! И така заплатите същите, цените на храната се вдигат с 80%, цената на Водата Ви я вдигат от цена на кубик 4 стотинки на места вече ще бъде 3,20 даже може и да бъде минерализирана или дори с радиация !

Сега и големият скок в цените на тока идва, а като вдигнат тока всичко се вдига !
Още по-скъпа вода и храна и всичко ще е още по-скъпо !
Ето как Ви прецакват, а всички ние си мълчим и псуваме на касите когато го платим, защото а не си платил я ще ти резнат тока, я водата ще спрат!
Безконтролно е думата зад която се скрива поредният грабеж !
Ето как Ви прецакват !
Време е гражданите да участват активно в управлението на страната, време е за пряка демокрация и хората да участват чрез граждански общества в процесите на страната иначе !
Ние пак ще Ви кажем как Ви прецакват и какво от това, нали прецакват така и нас !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*