Вижте кой заема мястото на Цветанов в ГЕРБ

Вижте кой заема мястото на Цветанов в ГЕРБ Най-вероятната фигура, която ще смени Цветанов е Томислав Дончев е новият номер две в ГЕРБ Най-вероятно Томислав Дончев е вторият номер две в редиците на ГЕРБ. Той също разбира от изборни процеси - бил е кмет на Габрово и знае как се правят тези работи! За разлика от Физкултурника Дончев има философско и журналистическо образование и няма скандали в миналото свързани с него. Умен е и знае как да се държи, говори и действа умно и добре анализира всяка ситуация и не може да бъде подхлъзнат журналистически докато при Цветанов деградацията му е пагубна за партията и по всичко личи, че срокът му на годност е изтекъл ! Човекът има качества и това, че се бори на страната на ГЕРБ и паралелната държава не може да не му признаем качествата ! Умен, находчив и успешен е Томислав Дончев и само за две години са подготвени 21 проектни предложения, от които 19 са получили финансиране. И така най-вероятният офицер, който ще заеме мястото на Цветанов е Томислав Дончев, а той е умен и труднопредвидим, защото е подготвен тежко и на опозицията, освен ако ГЕРБ вече не са в опозиция след тези избори!


Най-вероятната фигура, която ще смени Цветанов е Томислав Дончев е новият номер две в ГЕРБ Най-вероятно Томислав Дончев е вторият номер две в редиците на ГЕРБ.

Той също разбира от изборни процеси – бил е кмет на Габрово и знае как се правят тези работи!
За разлика от Физкултурника Дончев има философско и журналистическо образование и няма скандали в миналото свързани с него.

Умен е и знае как да се държи, говори и действа умно и добре анализира всяка ситуация и не може да бъде подхлъзнат журналистически докато при Цветанов деградацията му е пагубна за партията и по всичко личи, че срокът му на годност е изтекъл !

Човекът има качества и това, че се бори на страната на ГЕРБ и паралелната държава не може да не му признаем качествата ! Умен, находчив и успешен е Томислав Дончев и само за две години са подготвени 21 проектни предложения, от които 19 са получили финансиране.

И така най-вероятният офицер, който ще заеме мястото на Цветанов е Томислав Дончев, а той е умен и труднопредвидим, защото е подготвен тежко и на опозицията, освен ако ГЕРБ вече не са в опозиция след тези избори!

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.