ВИЖТЕ КОЙ ЩЕ ОГЛАВИ БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА? И КОЙ Е СЪДЪТ, КОЙТО ЩЕ ОСЪДИ ПЪРВИТЕ ПОЛИТИЦИ?

ВИЖТЕ КОЙ ЩЕ ОГЛАВИ БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА? И КОЙ Е СЪДЪТ, КОЙТО ЩЕ ОСЪДИ ПЪРВИТЕ ПОЛИТИЦИ?


ВИЖТЕ КОЙ ЩЕ ОГЛАВИ БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА? И КОЙ Е СЪДЪТ, КОЙТО ЩЕ ОСЪДИ ПЪРВИТЕ ПОЛИТИЦИ?

Цветанов ли ще бъде новият шев на новото ведомство за борба с корупцията ! Поне шест апартамента с документи ще трябва да разгледат като доказателства за това кой как е крал !

А КОЙ дали ще позволи на Цветанов да му размахва пръст от парламентарната трибуна !
Сега пак медиите ще посочват неудобно корумпираните !

Efekt 2

Нима ГЕРБ не е символ на Корупцията по всички етажи ?
Нима Цветанов не е най-влиятелният човек в ГЕРБ и той не търгува с индулгенции в цялата страна!
Ако това се случи това ще е най-извратената държава в Европейският съюз, а може би и в целият свят !ВИЖТЕ КОЙ ЩЕ ОГЛАВИ БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА? И КОЙ Е СЪДЪТ, КОЙТО ЩЕ ОСЪДИ ПЪРВИТЕ ПОЛИТИЦИ?

Осъждан на няколко инстанции ще бъде шефът на моралното звено за борба с корупцията !
Коя корупция може ли да попитаме, тази, която вие нарочно създадохте с 50% рекет над бизнеса и ги въведохте в сивата икономика за да можете да ги контролирате ?

Или ще ловите престъпните схеми с разпределянето на обществените поръчки, а там поне според последни данни на бизнеса 70% всичко е нагласено, но според реалните цифри 90% е било така !
Коя корупция ще ловите господин Цветанов, коя по-точно?

Та тя е само вашата, десет години ГЕРБ управлява страната с различни патерици !

Властта е самоцел на управляващите и те няма да се спрат пред нищо за да продължат да подържат КОРУПЦИЯТА, а именно тя пълни джобовете им, именно тя пълни черната партийна каса !
Истината е, че жаждата за власт да ги води нито алчността им за пари. Истината е, че страхът е този, който властва над тези дребни душици !

Има една Японска мъдрост: „Богатият може да си купи най-скъпия самурайски меч, но не може да си купи сърце на самурай.” Не можете да избиете всички, не можете да арестувате всички, но не можете да накарате хората да ви обичат след като цяла България Ви презира и единствените усмивки, които срещате и овации по вашите централи са изтъкани от лицемерие и още страх и те да не загубят имането си в тази рекетьорска държава !

Страхът е този, който парализира умът ви само при мисълта, че ще ви се потърси сметка за делата !
Страхът е този, който изгаря вените ви щом дойдат избори !
Вие сте истинските нещастници, защото не можете да си купите щастие с кървавите пари натрупани по нечестен начин!
Вие съществувате благодарение на корупцията и купуването на цигански гласове !

Съществувате благодарение на корупцията и в Европа там където си плащате вие сте на власт, защото има и корупция в ЦРУ или така наречената американска администрация, но вие знаете по-добре от нас и това все пак вие лично носите парите !
И така бихте ли ни обяснили, че на хората им интересно как ще се борите срещу самите Вас ?

За 28 години няма Българският съд не разгледа нито едно дело на някой корумпиран политик за корупция по високите етажи, а пък това звучи като виц ! 2019 година Цветан Цветанов докладва материалите пред народните избраници за парламентарният контрол по темата корупция!
„Комисията за борба с корупцията изпрати на депутатите sms с годишния доклад за свършената работа.” Макар да звучи смешно това е повече от трагично !

Истината е, че всички говорят за съдебна реформа и ако Цветан Цветанов оглави този орган и започне да арестува наред всички неудобни, всички, които са работили против ГЕРБ има само един съд, който може да осъди политик за корупция и това не е съдът в Страсбург!НАРОДНИЯТ СЪД

Това е НАРОДНИЯТ СЪД и повярвайте ни той ще дойде за Вас !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.