изпрати новина
Водещи новини

Вижте коя секта дърпа конците на Цветанов и Борисов

Вижте коя секта дърпа конците на Цветанов и Борисов Стефан Пройнов


Зловеща секта дърпа конците на Цетанов и Борисов!
ЦРУ и най-опасната секта в света са в основата на контролът на Цветанов и Борисов! ВИЖТЕ КОЙ СА ТЕ !

ЦРУ и сектата на соросианството Как действа ЦРУ и Империята на злото на Сорос? Ами държавната администрация чрез редица процедурни хватки си набавя политици и обществени фигури, които тя държи с компромати и ако те работят за интересите на САЩ имат бляскава кариера, ако ли не изпадат в опозиция дълга и мъчителна !

Такива доказателства изтичат в стенограмите хакнати от Уикилийкс и публикувани там стига някой да се разрови и да се зачете ще изплуват име след име, длъжност след длъжност и коментарите за всеки един от тях ! Истината е, че Социализмът ни учи на родолюбие и патриотизъм и докато това не е изкоренено няма да може ЦРУ и Сорос да упражнят контролът си над Българският елит на 100 % !Вижте коя секта дърпа конците на Цветанов и Борисов  Стефан Пройнов

Така е било и така и ще бъде, а нима през времето на Соца синовете и дъщерите не караха висша партийна школа в Москва и Петербург, но моделът на управление бе друг като тези учиха в Русия и се връщаха тук и прилагаха ръководният модел !

Тук в ЦРУ и при СОРОС нещата са различни – децата на управленският елит са заложници там !
И докато на червените, младите другари децата им учат в САЩ и Канада, в Лондон и по света техните родители изпълняват някои политически поръчки на Сорос и Компания !
Повярвайте ни тези политически поръчки не са благоприятни за нашите деца ! След идването на Донълд Тръмп настъпиха редица проблеми и най-любопитният бе този, че Сорос получи голям удар от Тръмп като Тръмп намали с 38% финансирането на фонда, с който ЦРУ и Сорос контролираха преките Демокрации по света, а след това Тръмп отряза и други фондове към ООН и такива за който се знае, че парите се управляват от кръговете на сектата на Сорос !Вижте коя секта дърпа конците на Цветанов и Борисов  Стефан Пройнов

Що се отнася до българската проекция – имало опасения, че след идването на власт на Тръмп, който очевидно недолюбва Сорос, парите от Америка ще спрат.
Не, няма да спрат, но драстично ще намалеят . Събитията в САЩ миналата година и особено през тази, разтревожената американска средна класа, която изведе Тръмп на челни позиции, показа, че Америка има сили да се съпротивлява срещу соросианството.Вижте коя секта дърпа конците на Цветанов и Борисов  Стефан Пройнов

Сорос загуби в Америка там където се смяташе за всесилен, а сега ще загуби влиянието си и страните където Америка изнесоха Демокрацията си ! Така Американските фондации на Сорос обявиха, че парите ще се преразпределят по друг начин ! Какво означава това ли, ами тези 60% ще се преизчислят и там където има приоритети ще запазят целият си обем на финансиране, а там където няма такива ще бъдат орязани !
Както се казва „дето е текло пак ще капе“, ама ще капе и затова и не се чудете защо в България нещо соросоидните сектанти ги тресе глад !

Сектата на Сорос в момента е на режим ревизия като масово се ревизират различни сектори и се прави анализ на ресурса и ако до вчера са били дотирани под различни форми и грандове, днес парите ги няма и соросианството е подложено на недоимък и не ги съжалявайте до вчера те са били презадоволени за това, че са продавали родината си, нашата родина !
И оттук нататък нашите политици ще работят без пари само, защото децата са им заложници там в голямата Демокрация !

Този модел на управление чрез изнудване чрез най-милото Ви ще се пренесе и тук у нас върху Вас самите моделът за властване чрез страх и рекет е познат добре на ГЕРБ.
Те го въведоха по каноните на СИК и в момента вървят тихи процеси на ревизия и скоро ще стане ясно, че хранилката е празна, а експерименти направени с бели мишки, които са били затворени в едно помещение и изведнъж им се спира храната води до следният резултат – стига се неминуемо да канибализъм и скоро в сектата ще започне война всеки срещу всеки !
Тежко им и горко на ранобудните студенти, на протестната мрежа и на другите разни психо десни и „ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ” !
Та соросианството е към своят край! Гонени и преследвани ще са в редица страни както и Унгария също обяви война на Сорос в лицето на Виктор Орбан и скоро у нас ще ги изпратя с камъни повярвайте ми те си го знаят затова са се свили като малки сиви мишки !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*