Вижте последният улов на Динко +ВИДЕО

Вижте последният улов на Динко +ВИДЕО


Този път Динко показа колко са НЕвъоръжени нагледно ! Четирима афганистански младежи, които потвърдиха, че крайната точка на тяхната дестинация е София, а не Европа !

Без полиция, без служби, без граничари този път Динко не им показа лицата вече парен от системата и държавната машина, а чисто по Динковски той ги върна в южната ни съседка! И докато народът се занимава с избори в страната други правят изборът си дали бранят да границата и територията на родината си или да пишат статуси във Фейсбук !

Личен пример добър или лош ние не сме съд за да съдим Динко ! Можем да го съдим само за това, че си говорят с Борисов по телефона, но това е личен избор с кого ще си говори и къде ще се разкарва, но все пак тук става дума за поредният деклариран случай на незаконно влизане в страната ни от млади въоръжени мъже !

Efekt 2

Дали Динко е получил СМС или съобщение от Борисов ние не знаем, но знаем със сигурност, че Динко изпрати съобщение на приятелите и роднините на тези, които искат да влязат в страната ни !

Вижте последният улов на Динко +ВИДЕО

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.